Om dialekter och sånt

Blev så full i skratt när vi fick förbi den där skylten på bilden i mitten. Norrland i sitt esse. Fram tills att jag träffade Micke var faktiskt skoter för mig, fast då stavat scooter, en sån där på två hjul som rullar fram på asfalt och som många också kallar vespa, haha.
 
 
Alltså jag älskar dialekter och är långt över snittet insatt i det här med tonlägen och ord och tycker det är SÅ kul. Vet inte när det började men tror det hängt i länge? Min gamla kollega skrattade åt det sist vi sågs och kom in på ämnet. Och det var ju klart värmlänningen skulle träfffa en norrlänning där borta i grannlandet, det var liksom meant to be.
 
 
Nu har vi ätit tacos och ska snart slå på förra fredagens avsnitt av fångarna på fortet. Våra små har aldrig fixat det där med att vara uppe extra länge om helgerna särskilt bra, så vi kör samma sovetid oavsett veckodag plus minus någon halvtimme kanske, så perfekt att kunna slå på online.
 
Så, trevlig helg på er!
 
5
Jessica S

Åh vad jag känner igen mig i det här med att barnen inte kan vara uppe extra länge på helgerna. Men ganska gött med garanterad partid då för att ladda kärlek även till sin stora kärlek tycker jag. :)

Svar: Haha ja jag är enig! Och våra barn går upp samma tid oavsett och är bara såå trötta och gnälliga dagen efter sent i säng så då får vi njuta lite egentid tills den dagen är över, hahah!
Madeleines.se

Emma -Merakibeauty.se

så fina färger i bilderna :)

Svar: Tack <3
Madeleines.se

Malin

♥ btw söta, såg en pom som satt under barnvagnen när de va ute o gick, sååå söt 😂😂

Malin

♥ btw söta, såg en pom som satt under barnvagnen när de va ute o gick, sååå söt 😂😂

Svar: Hahah men ååhh!! Jag vill också ha! 😂🙏🏼
Madeleines.se

Malin

Dialekter, och sprak i allmanhet, ar superintressant. Scooter i mina oron ar en sadan dar sparkcykel som var modern igen de sista tva aren (i alla fall hemma i England dar det finns speciella stall for dem pa skolgardarna). Jag har en kompis fran Linkoping och vi bodde i London samtidigt och lyckas alltid borja prata skanska nar vi umgas, fast jag flyttade fran Skane nar jag var 4 ar gammal och har foraldrar fran Stockholm och hon som sagt kommer fran Linkoping. Det borjade som ett skamt och nu kan vi inte lata bli.

Svar: Haha jamen det är ju så himla roligt! :D
Madeleines.se

Annonsera här »