Minisemester

Hej från Värmland. Vi rullade ner hela gänget igår och ska vara här nere några dagar. Underbart att få pappan med denna gång också och vi har minst sagt vädret med oss.
 
 
Jag fick en sån där skönsång med frukost och paket på sängen imorse. Igen tänkte jag skriva men det känns ju lite så? Haha. När jag var 20 minns jag att jag sa att 28 måste vara den bästa åldern. Tjoff så var jag här, med både man och två barn. Livet alltså. Vi lunchade med mamma ute vid marieberg i såndär mysig miljö förut och sen har vi hängt på sjön och badat hela eftermiddagen. Perfekt födelsedag.
 
Imorgon blir det kusinlek på landet, och lite bröllopsfotograferande på mig förstås! Hoppas ni har det gott!
 
13

Friluftsliv

Läste någonstans att Sundsvall fått en andraplats i årets friluftsstad i år, så klart vi var tvugna att ta en tur upp på ett av stadsbergen igår. Lova var kartläsare, as always, och är ju typisk storasyster som helst ska styra hela flocken.
 
 
Vi hittade en lekpark som låg lite gömd och åt bullar efter lagom sväng för treårsben, perfekt söndagshäng efter lördag uppe i norraste norrland. Haha, ja för mig iallafall. Övik, det är mitt nya norrlandsrekord. Fotade bröllop och hängde med barnens tremänningar som ju är precis lika gamla som våra.
 
Nu är mormor påväg upp, hon ska vara här ett par dagar innan vi rullar ner till värmland allihop. Hoppas ni har härliga sommardagar!
 
5

Full fart.

Några av glimtarna från lördagens fantastiska bröllop som jag lagt upp på min facebooksida. Ni missar väl inte att gilla? Här kommer ni direkt till mig!
 
 
Jisses, känner jag tagit mig lite vatten över huvudet med barnen hemma samtidigt som jag kör två jobb och skola. Puh, vilken dag. Men så bad dom om att få sova över och se på film nu på kvällen. Och när dom ligger där sött inne i Lovas rum så är liksom allt som bortblåst, haha, är det inte otroligt? 
 
Nu ska jag kasta mig i soffan med datorn i knät och försöka beta av lite todos. Ville mest kika in och säga hej och förklara varför det ekar lite tomt just nu. Full fart, men det är ju som det ska om somrarna antar jag bara att denna blev lite speciell för oss som nysvenskar utan semester, haha. Minst sagt mer laidback inställning på arbetsmarknaden i Norge ; )
 
6
Annonsera här »