Förmiddagspyssel

Haft Mumford & Sons på spellistan och packat bröllopsbilder denna förmiddag. There will be time är min nya favvis som går på repeat. Och att pyssla med små leveranser såhär. Känns extra kul att lämna ifrån sig just bröllopsbilder som man ju lagt så mycket kärlek och tid i både under innan, under och efter själva bröllopet.
 
 
Det här med ogräs, vem är det egentligen som sagt att hundkex och annat vildvuxet är ogräs? De används som blommorpåbordet hemma hos oss sommartid och är ju både fina, bra för plånboken och bra för miljön!
 
Nu ska jag hugga in i skolböckerna en sväng innan barnen ska hämtas hem för långt sommarlov. Tänk att när Lova ska tillbaka till hösten är det till skolan. Helt ofattbart!
 
4

Midsommar i Juniskär

Men gårdagen. Vilken himla mysig dag. Vi hängde ute hos våra vänner som bor vid havet ett par mil utanför stan. Åt och åt och åt, skrattade, plockade blommor, dansade runt midsommarstången och bara hade det gott från förmiddag till sen kväll.
 
 
Diset hängde i luften mest hela dagen. Vi hängde ute och barnen stoppades om många timmar efter sovetid. Precis som det ska vara på midsommarafton med andra ord. Och Lova vaknade så ivrig imorse och bara väntade på att Jolie skulle kliva upp. Stort förstås. Första övernattningen hos en vän. 
 
Tack igen för igår, kära vänner - det blir tradition <3
 
3

På landet.

Tänk att min man är uppvuxen i dessa vyer. Jag frågade senast igår om inte han också blir helt till sig när vi är här ute, men det är ju vardag för honom medan jag mest springer runt och ropar "guuuud" igen och igen, haha.
 
 
Här ute ska vi bo. På landet. Och jag drömmer om att kombinera med dagsljusstudio och så kan jag ju ha porträttfotograferingar ute alldeles i närheten.
 
Torsdagsfredag idag och vi har just landat hemma en snabbis för att invänta pappan. Fix inför midsommarfirande med vänner står på schemat. Med sleepover, till Lovas stora förtjusning. Så vi ska handla lite och så måste vi förbi och hämta familjens kanske viktigaste medlem, Katten, som Lion glömde kvar hos farmor och farfar igår.
 
Ska ni göra något speciellt över midsommarhelgen? Det känns som en evighet sedan vi firade i Sverige. 3 år sedan tror jag. Förra året var vi i Norge, året innan det var det ju nära vänners bröllop så Lova måste varit 2,5 år sist vi var hemma över midsommar, och Lion pyttebebis. Ska bli så mysigt att visa barnen den svenskaste av traditioner på nära håll igen!
 
Kram i sommarvädret!
 
5
Annonsera här »