For your thoughts

Detta print blir fint att få upp på väggen. A peony for your thoughts heter det och känns nästan drömlikt. Vi har ju bott i Sverige i 3 månader nu strax, men besparar oss lite för onödiga hål i väggarna så annat som åkt upp har mest fått göra det med tejp eller i något av alla tusentals hål som redan finns, haha. Men denna ska faktiskt få sig en egen hängare, tillsammans med några personliga print över soffan tror jag.
 
 
Linnekuddarna från H&M är budget tips!
 
Hej mitt i veckan tänkte jag men sneglade upp mot kalendern och såg det var torsdag. Vi har pusslat denna förmiddag men nu är jag färdigjobbad och redo för långhelg med vildingarna. De har börjat prata så mycket om Oslo igen, båda två. Glada att ha farmor och farfar nära såklart, men tror det börjat sjunka in att vi faktiskt bor här nu och att gänget på denna förskola på något vis ska ersätta de gamla? Något som såklart inte varken går eller stämmer, men i deras värld känns det ju lite så förstås.. Inte så länge kvar tills vi ska neråt och hälsa på nu iallafall, kortare än vi bott här, läääängtar!!
 
Kul att ni verkar vara ett gäng som önskar mer mat- och receptinlägg också förresten! Lovar komma igång igen där, det är ju perfekt för egen del att ha sparat när inspirationen tryter också : )
 
 
4

Tävling med Kronfågel

Vet ni vad? Ni minns säkert att vi testade minutkyckling för någon vecka sedan, och nu har jag fått lov att tävla ut ett smarrigt kit med både minutfilé, kycklingbacon, kycklingpinnar, minutskivor, minutkyckling och kryddmarinerad kycklingfilé till ett värde av 300kr. Perfekt i vardagspusslet.
 
 
Vi kör busenkla regler, det enda ni behöver svara på är vilka smaker Minutkyckling kommer i, samt berätta kort varför du skulle vilja vinna, i en kommentar här hos mig. Tävlingen pågår till och med 3/4 och vinnaren dras nästa vecka.
 
Några av mina bloggkollegor kör samma tävling, ni hittar dom här.
 
Detta är ett samarbete med Kronfågel.
 
37

Trädgårdsmästare & Recept

Årets trädgårdsmästare är igång. De fick nämligen ett varsitt litet kit för att kunna så körsbärstomater i påskägget i lördags. Så gårdagens förmiddag ägnades åt plantering.
 
 
De har fått flytta in i miniväxthuset som står i fönsterkarmen i vardagsrummet en stund nu. Blir spännande att se om de får flytta ut sen. Tycker det är så fint att göra sånt här med barnen, att de får lära sig ta hand om (som om jag är den bästa på just blomomhändertagning, haha, men ja ja) och se hur det växer. Lions planta de odlade i barnahgen förra året och tog med hem fick faktiskt skörd, om än väldigt sent.
 
Nu har vi ätit torsk med spenat och jag tror att lilleman åt mest av alla. Såg att det var över 10 000 som snurrat in på receptinläggen i gamla bloggen sedan jag flyttade för snart 1 år sedan (galna siffror!) och så slog det mig att det varit dåligt av den varan senaste tiden, är det något ni saknar och önskar mer av? Bara hojta eller klicka på hjärtat här under, det är perfekt för att visa vilken typ av inlägg som uppsattas. Vi gör ju denna bloggen tillsammans och utan reponsen från er hade jag aldrig tyckt detta varit så kul som jag gjort under dessa 6 år som jag hållit på!
 
 
9
Annonsera här »