Första advent

Sista söndagen i november och vi fick tända första ljuset idag. 4 söndagar kvar till julafton och i år bestämde vi oss för att inte stressa alls och klickade hem födelsedagspresenter och julklappar till barnen förut. Och så åkte den där traditionen med julstumpor upp på väggen och är färdiginslagen fram till julafton så vi slipper sitta med det sen. Så skönt.
 
 
Annars då? Vi har ägnat denna advent åt att kika på tomter och snart säger hjärtat ja även fast magkänslan säger nej. Jag är så redo att flytta helst igår, det var ju delvis därför vi flyttade till Sverige från första början och nu har det snart gått 1 år, men samtidigt vill vi ju bo i huset vi bygger för alltid. Så ja, jag antar att det gäller att fortsätta ha is i magen och hoppas på att VÅR tomt snart dyker upp. Det där med att ändra allt på nytt när barnen etablerat sig i nytt land känns så långt borta, så vi vill hålla oss på denna sida av stan, där Micke är uppvuxen, men blir ju förståss lite extra begränsade i det..
 
Äsch, söndagsbabbel - nu har jag blivit lovad massage efter yogan, min man alltså!
 
 
4

Kattkollega

Inte så himla dumt det där med att ha en kattkollega måste jag säga. Får en dos av det mesta här hemma om dagarna numer och helst vill hon sova på mina axlar när jag jobbar, haha. Hon är så härlig lilla Astrid, tuff och mysig och busig, och fick en sån självklar plats i familjen direkt!
 
 
Gör fredagsdansen idag och tjoar lite extra högt idag. Det har varit en lång vecka känns det som och jag blir så galet trött med mörkret, men igår tjuvstartade vi faktiskt med julbelysningen här hemma och det gjorde gott. Kalas för Lova på söndag, alltså inte hennes men hon ska iväg, men annars inga planer och det känns perfekt.
 
Nej, nu kom gänget just hem och jag ska slå ihop för dagen, så jag ville mest kika in för att önska er en fin helg : D
 
3

Definitionen av 3-årstrots

Den där farsdagen då jag mest åhade och ville ut i vintervärlden utanför fönstret på landet. Idag har det småregnat så antar vi får vänta några veckor till innan vintern slår till på riktigt.
 
 
Och så den där lilla snöblåsaren på mittenbilden då. Så himla stor hon blivit. Förståndig och mysig och rolig. Är så stolt över att få vara hennes mamma och kanske lite extra glad när hon hjälper mig med bångstyriga lillebror om morgnarna. Han är verkligen definitionen av 3-årstrots just nu. Puh. Men ja, henne lyssnar han faktiskt lite på och jag antar det säger en del om kaoset vi fått serverat senaste tiden, haha.
 
2
Annonsera här »