Buhuuuu

Häxan och hennes svarta katt. Den där dräkten på Lion hade både öron och svans även om det inte syns så bra just här. Så jäkla sött! Och ni kan ju tro de blev förvånade när de knackade på för bus eller godis hos farmor och farfar, och så möttes de av trollmor och trollkarlen som gjort om halva huset till en trollgrotta, haha! Världens bästa!
 
 
Så mysig dag igår. Verkligen full pott för för både stora och små. Malin hade ordnat så fint med spökjakt åt barnen och så åt vi spöktacos och de små röjde runt hur länge som helst innan vi packade in oss i bilen och åkte hemåt sent på kvällen. 
 
Förstod ingenting när det var ljust när barnen väckte oss imorse och jag tittade på klockan. Tänkte det kanske var för att det varit så regnigt senaste veckorna och att vi äntligen fått lite sol, haha. Hade helt missat att vi ställt bak klockan en timme och insåg det när jag kom ut i köket och skulle slå på kaffet. Så, hej vintertid - det känns välkommet med lite ljusare morgnar en stund till!
 
Nu ska vi till lekparken en sväng, trevlig söndag!
5

Happy Halloween

Gårdagens pumpafix efter halloweendisco på skolan. Lion tycker att allt kladdigt är äckligt, till skillnad mot sin syster, haha. Så de kör teamwork på högsta nivå så han också ska få vara lite delaktig!

Nu sitter vi i bilen påväg ut till landet för att busa med farmor och farfar innan vi ska vidare mot vänner för att spendera eftermiddagen och kvällen med dom. Hörde visst något om spöktacos också! Testar att säga hej från telefonen för en gångs skull, kanske det får bli standard mellan varven. Önskar er en härlig halloween!

Kramar!

6

Min man.

Den där snälla, varma, omtänksamma norrlänningen som tog mig med storm för 8 år sedan. Tog den där bilden i farten medan han sprang från bilen och skulle stoppa in barnen, men bara känner hur den speglar hans nallebjörnspersonlighet som jag älskar så.
 
 
Nu ska vi bege oss iväg för att spana in ett visningshus hos en husleverantör. Kul! Det är ju nackdelen med nytt, att det kan vara svårt att föreställa sig det man ju inte ser, men nu får vi iallafall kika lite på material och sådär live även om hustypen inte är helt densamma som vi kikat på.
 
För övrigt har jag har haft "jag har bara regn hos mig" på huvudet i flera veckor. Grått och grått och grått. Men, jag hörde faktiskt rykten om snö här uppe igår, så mysigt! Härlig söndag på er!
 
2
Annonsera här »