Stengods

Har ni sett så fina? Älskar stengods och färgen är ju underbar. Vi hade 3 kaffekoppar, eller ja 4 men den ena läcker i botten, som vi varvat här hemma, haha. Så dessa satt minst sagt fint att fylla upp med.
 
 
 Brrr, vilket ruggväder vi haft idag. Lova simmade typ runt i en vattenpöl och levde livet när jag hämtade upp henne förut. Haha. Alltså är det fler som får tillbaka foglossning vid kyla eller dåligt väder? Jag har det fortfarande efter graviditeten med Lion. Pratade med Malin om det i helgen, så sjukt att man liksom finner sig i det som att det skulle vara en självklarhet för att man burit ett barn. Att man ska ha lite ont, typ? Jag måste fortfarande sova med en kudde som stöd, bara en sån sak...
 
Nåväl, nu ska de små i säng efter namnsdagsfika för pappan. Helg imorgon och jag faktiskt till huvudstaden tur och retur på lördag - kul!
 
8

Söndagstur

One of those days.. hängt i skogen med farmor, farfar och faster till barnen hela dagen. Plockat bär, grillat korv och käkat pinnbröd. Sen struntade vi i alla todo´s och fick vi serverat middag på landet. Perfekt söndag!
 
 
Lova sa att det kändes som att skogen kramade oss medan vi satt där i blåbärsriset. Älskade vännen. Som hon vuxit senaste tiden, så himla förnuftig och fin. 
 
Nyfikna på hur tankarna snurrat med huset, kanske? Vi lät det gå. Jag föll pladask men magkänslan säger fortfarande bygge för oss när vi smält det lite. Det låg liksom inte helt optimalt och hjärtat vet ju egentligen redan vart vi hör hemma, så så ska det bli!
 
 
5

Drömhuset

Att hinna strosa runt lite i såna här miljöer innan man möter upp dagens familj. Och att sedan få höra att de haft SÅ kul under timmen med mig och ser fram emot en nästa gång, innan de ens sett bilderna... bästa betyget om du frågar mig!
 
 
Alltså, när man bestämt sig för att husbygge är rätt väg för oss, men så dyker drömhuset upp. Drömhuset med stort D. Spröjsade, stora fönster och trägolv. Allt på min checklist. What to do...
 
Tror vi ägnade 1,5 timme åt att leta efter Lions katt igår förresten. Här snackar vi viktigaste saken i hela välden, som ni säkert vet. Gissa vart vi hittade honom? Längst in i ett hörnskåp i köket. Haha.
 
Trevlig kväll!
 
12
Annonsera här »