Nya utmaningar

Igår mötte vi upp våra kära vänner som vi inte sett på alltför länge, Linda, Selma och lilla Colin, för en heldag i Karlstads pärla Mariebergsskogen. Efter lunch på Naturum fick barnen springa på spångarna mot skogen och det är ju så vackert såhär års!
 
 
Vi kör superlugna dagar nere i Värmland. Utehäng, massa mat och några småutflykter. Möttes av århundradets aprilväder när vi kom fram och fick säkert 10cm nysnö lagom till långfredagen. Och vi som packat för vår, haha. Men nu är vi tillbaka på banan igen och jag har till och med hunnit med två vårfotograferingar senaste dagarna, kul!
 
Vi rullar hemåt igen framåt helgen. Är så glad att vi kunde ta ut påsklov med barnen båda två och bara ladda batterierna för våren. Jag har fått ett till jobb som marknadskommunikatör som jag smugit igång med, glädjer mig till att sätta igång på riktigt när vi är tillbaka, få lite kollegor ett par dagar i veckan och komma ut ur hemmakontorsbubblan. Ny fas för oss som familj delvis, men det kommer bli SÅ bra!
 
 
9

Mot värmland!

Nuuu rullar vi mot värmland för påsklov med barnen. Åh, det ska bli så härligt!
 
 
Datorn är nedpackad såklart så vi hörs när vi är framme. Jag tänkte passa på att köra ett gäng fotograferingar också när vi ändå är nere, så ni som är sugna kan maila mig på kontakt@madeleineenglund.se
 
Påskkram!
 
4

I DID IT!!

Yeeeey, gissa vem som äntligen har det där efterlängtade körkortet i handen? Eller, inte fysiskt för det har inte kommit ännu, men i torsdags satte jag (superhängig och genomförkyld så det trodde jag aldrig) både teori och uppkörning. Så. Himla. Skönt. Det kommer bli ett nytt liv här uppe nu. Och barnen fick lova mig att de minsann skulle ta det där kortet innan de gav sig av på äventyr som stora ;) 
 
 
Oslo kom liksom i vägen för mig men är så galet tacksam för alla år där. Att jag flyttade när jag gjorde, började på det där jobbet jag började på, träffade den där kollegan som presenterade mig för sin "låna, mörka vän som nog var min stil". Och ja ni vet, resten är ju historia <3
 
Lördagskram till er allihop!
 
 
Alnö - Havet - Spikarna - Sundsvall
34
Annonsera här »