I DID IT!!

Yeeeey, gissa vem som äntligen har det där efterlängtade körkortet i handen? Eller, inte fysiskt för det har inte kommit ännu, men i torsdags satte jag (superhängig och genomförkyld så det trodde jag aldrig) både teori och uppkörning. Så. Himla. Skönt. Det kommer bli ett nytt liv här uppe nu. Och barnen fick lova mig att de minsann skulle ta det där kortet innan de gav sig av på äventyr som stora ;) 
 
 
Oslo kom liksom i vägen för mig men är så galet tacksam för alla år där. Att jag flyttade när jag gjorde, började på det där jobbet jag började på, träffade den där kollegan som presenterade mig för sin "låna, mörka vän som nog var min stil". Och ja ni vet, resten är ju historia <3
 
Lördagskram till er allihop!
 
 
Alnö - Havet - Spikarna - Sundsvall
20
Anonym

Åh super Grattis till körkortet! Kämpar själv med mitt så vet hur himla tufft det är !kram khadijah

Emelie R

Vad roligt, grattis! :)

Emelie R

Vad roligt, grattis! :)

Frida

Stort Grattis, ska med börja med det där snart men är sjukt nervös :(
Tog det lång tid för dig?
Kram

Annica

Grattis! :)

Annica

Grattis! :)

Annica

Grattis! :)

Annica

Grattis! :)

Erika

Men åå vad roligt! Stort grattis till dig!

Else-Britt

Stort grattis, gumman!

Ronja

Åh, grattis!!

Stella

Stort grattis💕

Malin

Åh vad roligt, grattis! Se till att fortsätta köra mycket nu precis efter så att det liksom "sitter i". Jag hade tyvärr inte tillgång till bil efter att jag tog mitt körkort så ångesten över om jag fortfarande kom ihåg hur man gjorde växte och växte...

Jag flyttade utomlands när jag var 17 så var 27 när jag äntligen tog tag i det. Hade i efterhand önskat att jag hade gjort det tidigare.

Seema

Åhh vad roligt! Grattis till körkortet Madeline :)

Stugan på fjället

Grattis! Vad skönt att äntligen ha det gjort!

Gunilla

Supergrattis! Så kul!!!💕

Jessica

Bra jobbat! =)

EVELINA

Jeeei vad roligt, stooort grattis och bra jobbat! Sånt är ju livet, andra saker kommer emellan ibland, men det blir bra erfarenheter och vissa saker behöver ske i en viss ordning (även om det inte verkar vara någon ordning alls ibland) för att allt i sinom tid ska falla på plats! :)

Mirre - Sweetwords

Ohh härligt bra jobbat. fina bilder även här

Annonsera här »