Som bambi

Att ha haft en dygn ensam med den här snyggingen är ju inte så himla pjåkigt alltså. Dejtnight igår, sovmorgon idag och så ett yogapass i lugn och ro som start på denna söndag. Att vi vaknade helt utan vatten låtsas vi inte om. Tur vi hade vatten i barnens flaskor sedan igår, till morgonkaffet!
 
 
Vi tog en promenad runt Sidsjö igår efter att vi kramat av de små ute hos farmor och farfar. Jag trippar alltid fram som bambi när jag går runt sådär på sjön. Det spelar ingen roll att en traktor kört där innan mig, jag är ändå livrädd för att det ska säga brak, haha, men lilla rundan på isen gick vi iallafall och sista biten fick bli på land ;)
 
Hoppas ni haft en mysig söndag!
 
3

Teoriplugg

Gissa vem som fixat alla delmoment som måste vara godkända inför teoriprovet? Så. Himla. Skönt. Måste såklart underhålla lite men nu tror jag faktiskt att mycket börjar sitta. Och så Astrid då som ska vara med överallt, haha!
 
 
Jag insåg ganska snabbt att jag, förrutom att läsa böckerna då såklart, inte bara kunde plugga med hjälp av körskolans frågor, då jag hade en tendens att memorera frågorna och var lite dålig på att kolla upp vidare i boken. Men så fick jag testa iKörkort, som är en superhjälp på vägen till körkort med alla moment man ska igenom. Där fick jag ju dels frågor som var formulerade på annat vis, och dessutom med inte bara en förklaring till varje svar, utan också med möjlighet att trycka vidare för att läsa inngående direkt på sidan. Älskar det!

Jag har fått en rabattkod att dela med mig av också, alla ni andra som planerar att köra på med körkortet framöver kan ange koden "MADELEINES30" för att få 30% rabatt, den gäller till och med 5 Mars.
 
Inlägget är ett samarbete med ikorkort.nu
4

Morgonspinn

Lördagskänslan i stora sängen. Som jag älskar den här fantastiska, varma, omtänksamma tjejen. Vi trängs nästan alltid med alla 8 fötter, armar och ben där om helgmorgnarna innan jag och barnen kliver upp medan pappan får ta sovmorgon. Bästa starten på dagen!
 
 
Solig lördag så vi är påväg ut genom dörren här snart. Farmor frågade om hon kunde få låna barnen över natten, så vi funderar på hemmadejt med tapas och en film, eller utemiddag och bio. Svåra beslut som ni hör.. men först ska vi kika på en tomt som kanske kan vara något, hoppas!
 
Önskar er en härlig dag!
 
2
Annonsera här »