Norrlandsvyer

Att få klättra uppåt och uppåt och uppåt och sedan mötas av denna vy och kunna sitta och sörpla kaffe i lugn och ro medan barnen åkte skridskor med farmor. Alltså, jag vet att jag sagt det så många gånger förr, men jag bara älskar norrlandsvyerna!
 
 
Vinter är liksom inte så himla dumt ändå, när man får ha det såhär. Älskar att jag kastade mig i snön och tittade upp på himlen när vi var framme, och när jag vände mig om efter en stund hade Micke hängt av sig jackan och mössan och plasserat sig sådär på en sten som på mittenbilden, fotofruns make, förstås.
 
Nu har vi har förberett för måndag igen imorgon. Känns som veckorna går fortare än någonsin. Fler som haft svårt med kvällsrutiner igen efter julledigheten? Känns som barnen ligger vakna tills vi går och lägger oss. Hoppas att det rättar till sig snart. Nej, trevlig kväll på er.. här sjungs det och smygs och hämtas katter fast vi sagt godnatt.
 
 
8

Intervju

Pssst, ni som är nyfikna på att läsa en liten intervju med mig kan kika in här där jag varit veckans blogg under denna vecka. Superkul!
 
 

Weekend

One of those weekends. Snön kom äntligen tillbaka även här denna vecka, så ni kan ju tro vi passat på att hänga utomhus denna långhelg!
 
 
Minus 23 grader i fredags men lite snowracer, spring och varm choklad i backarna fick det bli iallafall. Och igår hängde vi på isen och barnen fick göra premiär på skridskorna. Första gången för i år för Lova, och första gången någonting för Lion.
 
Så härligt det är att få ha vinter i riktigt vinterväder! Älskar när granarna och bergen är täckta av snö, det är ju så vackert här uppe. Nu hoppas vi det ligger kvar länge så vi kan åka skidor till helgen!
 
7
Annonsera här »