Karibien - Dag 5


Hej mina vänner!
Det är absolut inte så att jag glömt er, om ni trodde det. Nog för att vi har det alldeles underbart här nere, men det är inte enbart därför jag inte bloggat. Internet fungerar tyvärr inte helt optimalt, ska man använda det så måste man iväg och sätta sig i lobbyn och där är det ganska dyrt, men jag ska uppdatera så gott det går iallafall.
Lite inlägg och bilder måste ni ju få iallafall :)


Vi har det som sagt helt underbart här nere i värmen. Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men det är lite i varmaste laget, så molnen som dragit in över staden idag är väldigt uppskattade. Det är ca 35 grader i skuggen och säkert över 50 i solen. Luftfuktigheten ligger på.. ja, jag vet inte, jag kan inte sånt där.. men det är väldigt fuktigt iallafall, vilket gör att värmen blir ännu mer påtaglig. De första dagarna har vi mest legat på stranden, tittat runt i området (men Micke är en liten fegis och törs inte gå för långt utanför portarna haha) och ätit massa god mat här på hotellet. Det finns hur många olika restauranger som hellst och alla har buffé så det är bara att välja och vraka.


Här nere är jag med min mage väldigt speciell och alla tycker att det är hur faschinerande som hellst med "Aaahh, bebbe/pregant" och så pekar de på magen med världens största leende. Flera dager när vi ska iväg till lunchen eller middagen så har jag fått stående applåder. De är väldigt gästvänliga och trevliga helt enkelt. Jag har fått höra X antal gånger att det är en kille i min mage pga formen, så vi får se om det kanske inte är en liten Lova trots alls då, hehe.


Idag var jag på min första pedikyr någonsin, det var helt underbart! Fötterna känns numera som bebisfossingar och detta är något som måste göras om. Imorgon skulle ve egentligen iväg på City Tour och åkt linbana upp i bergen, men pga en orkan i Puerto Rico (tror jag hon sa, men det kan väl inte stämma?) så måste vi skjuta lite på det. Orkanen gör nämligen så det blir väldigt molnigt där uppe i bergen och utsikten blir därför inte lika fin, så vi tar det nästa Onsdag istället. Imorgon planerar vi därför att ta en egen liten City Tour, antingen i Puerto Plata (där vi bor) eller i Stantiago. Hoppas att shoppingen är bra så vi kan hitta något fint. Kanske något till Liten här ifrån Karibien också.


Klockan är nu 15:30 här, vi ligger alltså 6 timmar bakom er där hemma, så nu ska vi iväg och plaska i vågorna eller något annat trevligt.


Vi hörs om ett tag igen, ta hand om er tills dess!
Massa kramar från oss alla tre :)


Första morgonen utanför vår balkong
Världens suraste sambo som blir arg på att hans fru vill gå längre och längre bort.. "nej älskling, vi kan inte gå dit!!" haha :)


Det finns flamingos och skölpaddor på hotellet/resorten. Idag såg vi även en påfågel påväg till frukosten6
E-B

Hej på er!

Det ser jättehärligt ut. Blir lite avis! Fortsätt njuta!

massor med kramar från mormor och Joel

Emelie

Åhh va mys, vill också! här skiner faktiskt solen idag men gissar på att det är runt 6 grader ute. haha.

Åsa

Blev lite orolig ett tag om ni hade kommit fram, men nu kan jag andas ut :)Det ser ju hur härligt och avslappnande ut som helst dit borta :)

Fina magen har du också :)Kramar

Hanna Z

Åh vad underbart det ser ut! Själv sitter jag här hemma i kalla Sverige och snorar..

Så himla gullig bild på fötterna (och magen!) såna bilder brukar jag alltid med ta, hade inte tänkt på att magen skulle vara i vägen nu, haha.

sandra

Åh vilka härliga bilder!!

Janni

Gud så mysigt ni ser ut att ha det. Längtar efter värme!!!! Hemma är det höst, verkligen!!Din mage är helt underbar!

Annonsera här »