Valborgsmässoafton


Men just ja, det är ju valborgsmässoafton idag.
Det hade inte jag en tanke på, eftersom man inte firar den högtiden här i Norge (här tänder de istället brasor runt midsommar, på Sankt Hans). Så jag önskar er en trevlig valborg, alla mina finisar. Vi har haft en toppendag, med massa sol och promenad i sandaler runt nästan hela stan. Det var så mycket folk på bryggan att man nästan inte kunde ta sig fram och att få ett bord på någon uteservering var bara att glömma. Långa köer överallt, men vi lyckades iallafall få ett bord på Dolly´s där vi köpte oss en pizza innan vi knatade vidare.

Nu är vi ganska trötta och sega allihop här hemma, men mamma och Micke håller på att tända grillen, det blir nämligen en grekisk middag här hemma ikväll, med grillat kött, fetasallad, hemmagjord tsatsiki och vitlöksbröd. Mumms. Jag hör att Lova håller på att prata för fullt, så jag ska ansluta mig till resten av sällakspet nu. Hoppas att ni får en underbar kväll. Massa kramar från oss.

14
Vanilla

Det låter riktigt gott! Hoppas att du får en bra kväll!Kram

Seema, Mamma till Elvira och Leon

Fin bild på Lova, och fin bild på er 2(3) med. Du och micke passar bra ihop ju :) ni är nästan lika långa va? det ser ut så på bilder :) hehe. hur är det att ha en nästan lika lång pojkvän, som dig då? :) jag vet bara hur det är att ha en längre pojkvän(eller jaa, nu mer man då) än mig då. hehe.

Annalena

Låter som ni haft en härlig dag, önskar er en trevligt fortsättning på kvällen!Så söt lilla Lova är på bilden då!

Camilla 30 år & 8 barnsmamma

Såå fina bilder..

Såg gott ut..Ha en jättebra kväll

Mvh Camilla

Lena

Grekiska middagen låter ju riktigt gott :)Ha en fin kväll! Kramar

Sandra

Det är så gott med grillat, snart kan man grilla varje kväll. Den där vita dressen från Newbie är så fin, Vilja har fått en likadan, men det är fortfarande lite för stor.

SANDRA ACKEFJORD

Grmyt fina bilder :D

Sandra - mamma till Levis

Gillar sista bilden på er!

Ebba

Vad har du för kamera ??

Evelinas mamma2011-04-30 @ 23:53:31Postat av: Evelinas mamma

Härliga bilder! Hoppas ni är så kära som det ser ut som på bilden?! :DLåter helt fantastiskt. Inte för att jag vet vart Huk ligger?! :S

Men det låter perfa! ;D

Kram

Anonym

- Hoppas du haft en bra helg :)!

Nina - Glamourmamman

Vilka underbara bilder - och pizzan såh ju sååå god ut :-) Ha en fin 1:a maj!

Louise - Mamma till Loke

Åh vilken fin bild på er tillsammans!! =)

Erika

Den där pizzan såg inte helt tokig ut den inte :)

Annonsera här »