Favorit i repris


Det blev en favorit i repris idag och vi har haft en underbar dag vid vattnet. Vi vågade oss dock inte längre än till badplatsen i området, med tanke på vädret, men solen har stekt från blå himmel och vi har haft det toppenskönt. På vägen hem gick vi förbi Plantasjen för att köpa blommor och där snubblade jag över en helt fantatiskt fin lykta. Ska visa er, tror att det är många av er som kommer att gilla den. Den är stor, vit och lantig. Och så kostade den bara 199kr. Perfekt, nu kan vi kasta ut den halvvissna blomman som står längst ena väggen. Ska visa som sagt, den är superfin.

Nej, nu måste vi hoppa ur badkläderna här och få i oss en smörgås (Micke står och gör tonfiskröra nu, så gott). Ska möta upp våra nära som kommer med tåget om en liten stund. Får se vad vi hittar på idag, men det blir förmodligen inget avancerat alls. Ni vet ju hur söndagar är i Norge. Vet att jag har massa frågor från er att svara på också, men jag skjuter på det tills ikväll. Här är ett par bilder från dagen. Älskar bilden på Tossan och Pappan, tror kanske att det får bli en förstoring på den. Mina fina kärlekar, spanar ut över vattnet tillsammans.

 
11
Amanda aka Amzie

Vi har också varit på plantagen idag!

Ida - Isabellas mamma

Låter som en mysig dag!

angelina

hur nöjd är du med kameran?=)

Malin

Du har sakert hort den, men jag alskar Maria Mena i allmanhet och tycker att det hon gor aldrig kan delas for mycket, sa http://notactuallyirish.tumblr.com/post/8229662771/hellyeahscandinavianmusic-maria-mena-mitt:)

Hanna

Så mysigt ni haft det! <3

Hanna Z - Mamma till Elliot

Haha vet du att jag såg inte att jag själv var med på bilden förrän du sa det:)

Och det var jättemysigt, eller ja, akvariet var roligaste eftersom det var det Elliot uppskattade mest. Kul att han redan kan roas med såna saker, och jag längtar med massor till man kan åka på mer såna utflykter! Typ Astrid Lindgrens Värld, där var jag när jag var liten och jag vill verkligen åka dit med Elliot! (för min egen skull med, haha).Vet inte om jag kommenterade mat-inlägget eller om jag bara tänkte det. Men såg iaf att typ alla skrivit att den inte finns i Sverige, och jag har inte heller sett den. Men vad är det i? Vi har en som heter risgröt (havregröt från 8 mån) som kan ätas kall, så är det typ yoghurt med ananans och mango och päron och så. Är det nå liknanade?Skickade mössan igår förresten! Så ni borde ha den i början på veckan:)

Jenny2011-08-01 @ 16:45:46Postat av:

Hej hopp! Kan du inte skriva Hur lova æter nu? Har sjælv en 6 månaders och tænker trappa ner på ammmingen. Tycker det ær svårt att veta under Hur lång ttid man ska trappa ner och hur ofta de ska æta? Dricker lova vatten till varje måltid nu?

Maria - med bebis i magen ☆

såg ut att vara en riktigt mysig dag! :)

Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Anonym: Johodå, har tänkt att jag ska fixa inlägg på det, så ska göra det de närmaste dagarna :D Kramar

Caroline mamma till Juni

Vilken mysig dag :) Mammaledigheten är verkligen som bäst under sommaren!

m a t i l d a ♥

du har en jätte fin blogg & din dotter är jätte söt :D

Annonsera här »