Ljuvliga Lördag

Soliga helgdagar är det bästa jag vet. Familjetid med ögon för varandra, nära och kära. Jag glädjs åt de små tingen i livet, men det går även andra vägen, på gott och ont. Ibland kanske jag kan uppfattas som tråkig, men det är bara sån jag är, eller sån jag blivit och jag trivs så bra i min egen tillvaro, med mina närmste, min familj. Dagen har varit toppen. Det blåste iskalla vindar när vi begav oss hemifrån, men lite lunch och dans nere på bryggan gjorde sitt och när vi kom in till centrum igen var det riktigt härligt. Det blev en heldag utan måsten eller borden, och nu är vi ganska nyligen hemkomna. Fröken ska sova och vi ska äta ost och kex. Trevlig kväll, mina vänner.
5
Veronika

Jag får också höra att jag har blivit lite mer "tråkig" sedan jag fick barn. Att jag och min sambo har fullt upp med varandra och vårt barn, men det blir ju lite så. Är man så lycklig att man måste nypa sig i armen så vill man inte vara ifrån sina godingar. Inte för en sekund. Då får andra tycka vad dem vill :)

Svar: Jag har nog alltid varit lite "tråkig", eller nja, jag har varit en riktig festtjej, men annars ganska tråkig och "tofflig" som man säger hos oss om man gärna är med sin kära, hehe :D Men du har så rätt, man får ofta nypa sig i armen för att inse att man faktiskt inte lever i en familjedröm. Älskar detta livet, har alltid velat komma just hit, där vi är idag :)

Kramar
Madeleine

Hanna Z

Haha jaa, visst är den underbar? Dom är så gulliga ihop och Minna är så omtänksam mot sin lille kusin:) Ni verkar också haft en toppendag! Och man är ju sån. Prioriterar familjen och mys med den först nu för tiden. Dina galna dar är över, haha.

Han sover nu:) Mitt i vällingen fick han nåt ryck och blev helt hysterisk. Så vägrade han sova. Så vi fick läsa lite bok, gå ner och kika på tv. Kolla på min mobil, dansa lite och så hux flux från ingenstans blev han megatrött. Protest när jag la honom i sängen men nu är det tyst, så jag hoppades han somnade och sover till imorgon:)

Malin S

Visst är det underbart att kunna njuta av det lilla - som ofta egentligen kanske är det stora. Man ska ta vara på och prioritera det viktigaste!

Svar: Visst är det så! De små tingen gör det stora i det långa loppet! Kramar
Madeleine

Lena

Låter som en toppendag ute i solvädret :)

Svar: Riktigt härligt! Och vi har blivit så bortskämda här senaste månaden :D Kram
Madeleine

Emma Josefine - Mamma till Alva

Så fina ni är !! :) du blev tokfin i den nya hårfärgen också, kramkram

Svar: Tack!! Trivs SÅ mycket bättre i denna som är lite mer rågblond och naturlig :D Kramar
Madeleine

Annonsera här »