En dag med kära vänner

Idag har vi spenderat dagen med dessa godingar. Inte riktigt fullt gäng, männen saknades, men annars så. Det känns ju helt knäppt att vi bara setts två gånger, vi har förstås pratat desto mer de senaste åren och hon var faktiskt en av de första som fick veta att Lion flyttat in i min mage då de väntade sin Selma bara några veckor före oss, men det känns på något vis som att vi alltid känt varandra och vi är så himla lika <3

Jag och barnen tog tåget in till Karlstad och mötte upp tjejerna på Mariebergsskogen förut och vi hann med både lite lekparkshäng och djurbesök innan vi knatade in på Naturum för en sen lunch, fika och ännu mer lek. Det hann visst bli helt mörkt ute innan vi kom därifrån. Lova älskar sånt där. Knappar att trycka på, saker att kika in i och att få springa omkring och greja med lite av varje. Och Mariebergsskogen är ju Karlstads lilla guldgruva, så fint, det får ni inte missa om ni har vägarna förbi med barnen. Storfavorit hos oss, speciellt om sommaren.

Nu spanar vi nyårsrecept här, tänk att 2013 snart är slut, vilket år det varit. Det är häftigt hur mycket som sker på 12 månader, samtidigt får jag lite ångest över hur fort det går när jag börjar tänka i dom banorna. Lova har dock lovat att hon alltid ska bo med mamma, hoppas Lion gör detsamma, så slipper jag tänka på det iallafall, bara 3-års trotsen går över så, haha!

8
Annonsera här »