Vardagsgöra

Tänk att jag fortfarande får igen min älsklingskappa, så glad jag är över det. Den kommer från ChillNorway, modellen heter Rosa Coat för er som varit nyfikna och är från höstkollektionen så jag vet att den finns på rea i flera shoppar nu. Sjalen är från Love Forever och skorna från Timberland.

Vi har börjat prata om tandtroll här hemma och Lova är så himla fascinerad men lite rädd också tror jag för det där med tomtar och troll är ju inte helt hennes grej har vi märkt. Så nu är det viktigt att borsta tänderna noooga varje morgon och kväll så att inte trollen kommer in i munnen, dom bor ju där vet hon men försvinner när man borstar ordentligt, haha, så gulligt.

Vardagsgöra har denna eftermiddag bestått av hemma hos oss, ni vet det där vanliga med laga mat och dammsuga och bada och natta och allt som hör till. Ska bestiga tvättberget nu tänkte jag, iallafall påbörja det, och sedan fylla i papper som jag hoppas kunna lämna in imorgon. Hoppas att ni haft en fin dag, allihopa.

KRAM

Chill - ChillNorway - Coat - Kappa - Norway - Rosa - Rosa Coat - Ull
15
Jessica

Det där med tandtroll känner jag igen. Min sambo skrämmer halv ihjäl vår son när han ska borsta hans tänder och snackar om trollen som bor i munnen... ;)

Svar: Hahah ja man får hitta sina knep, stackars barn... ;D
Madeleine

Therese

Fniss, här kör vi också med tandtroll och Thelma tycker det är mer spännande än skrämmande. Hon brukar peka i sin mun och säga: Mamma, troll här! och så får jag borsta bort dom :) Kappan är väldigt fin, du klär verkligen i den! Kram

michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

asså jag får lite dåligt samvete när jag skrämmer mitt stackars barn med dom där trollen haha..;)

Zarah - mamma till två små - Fin tävling på bloggen ❤

Den är så fin! Jag har precis köpt en vårjacka från Bondelid, finaste! Så kul med jackor pch kappor då de ändå är något man använder ofta!

M

Hej! Vad kostade din fina jacka? Vet du vad den kosta på rean? Med vänlig hälsning, M

Svar: Såg den hos både Nantucket och Creative Lounge, tror jag det var, för 1500 eller något sånt (den är i ull så den kostar ju lite) :DKram
Madeleine

Hanna Z | Mamma Mode Gravid

Hihi här hemma kör vi med Karies & Baktus, Elliot är såå väl medveten han också om vad det är och hur man blir av med dom. Extra viktigt att borsta noga när man ätit lördagsgodis.. Så sött när han säger "Ja annars kommer kares och baktos".Och fin du är då!

Nena: Foto - DIY - Inredning

Åh den underbara kappan <3 Du är så himla fin i den :)

Och va sött med tandtrollen, hihi :)

Erica

Oj, vad snygg den var. Hmm...ska det bli en ny vårjacka i år...

Lena

Hihi, men så sött med tandtrollen :)

Och den där kappan är så fin på dig!Kram

Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Tänk om va så himla läcker som gravid som du är =)

Denise - mamma till lilla N!

Så fin du är! :)

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Så otroligt fin jacka!

Linda Cathrine

Så fin du är!! Den där kappan passar verkligen dig!

Rosanna

tollen tollen säger min son, men rädd de är han inte :) han är knappt rädd för nåt alls just nu.. Förutom en chihuahua som skäller på honom

Carolina

Hej Madeleine.

Jag är så sjukt sugen på att beställa jackan nu på rean men den finns bara i strl medium kvar hos CL. Hur är den i storleken, liten eller stor. Jag brukar ha både S och M så därför är jag lite tveksam,

Tack för en härlig blogg med mycket inspiration.

Svar: Rekommenderar den såå, helt underbar i mjuk och följsam ull! :D Den är nog normal i storlek, tycker det är så svårt att svara på men jag har M på min och det brukar jag allt som oftast ha på jackor, ibland S, men eftersom att magen och extrakilona nu får plats så är den ju kanske lite rymlig (den är ju lite "utsvängd" så det är ju pga det), men ja, den satt lika fint även innan magen blev stor - är du lång så behöver du nog en M för att få lite extra arm också för det är inte jättelånga armar :DKram och tack själv!
Madeleine

Annonsera här »