Fokus

Är lite rädd igen. Måste, måste, måste bli bättre på att fokusera rätt när kroppen är dum för jag vet ju så väl att det bara blir värre av oroliga tankar och spänd kropp och så är vi inne i en ond cirkel. Är zoombietrött just nu och har varit så hela dagen så ska krypa ned och bläddra i en tidning innan ögonen förhoppningsvis åker igen tidigt. Håller tummarna för att jag får sova gott inatt och vakna med ny energi imorgon.

Nattakramar!

17
ISLANDSMAMMA

Sooooov gott sæta sæta :-)

michaela- med syskon i magen ♥

God natt kramar till dig ♥

FrIda

Hoppas du får sova gott inatt! Kramar

Nena: Foto - DIY - Inredning

Ta hand om dig vännen <3

Sov gott :)

Elin

Ser ut som att Lova sover hon också ^^ Natti!

Zarah - mamma till två små

Ta hand om er nu!! KRAM <3

Jeanette♥

Håller tummarna för det:-/

Malins Blogg | Mamma Träning Mode

<3

Karin

Fina du! Hoppas du vaknar pigg och mindre orolig i morgon!

Stor kram till dig <3

Malin S

Ja... försök att inte oroa dig alltför mycket. Lättare sagt än gjort - såklart. Han ska nog stanna inne ett tag till ska du se, och om inte så är faktiskt neonatalavd sååå duktiga o de har så mycket kunskap, teknik och möjligheter. Försök vila, sova gott i natt och ta det lugnt imorgon så hoppas vi på en bättre dag. Kram!!

Hanna

Hoppas du får sova gott i natt!

Lena

Hoppas du fått sova gott i natt :) Kram!

Johanna

Hej! Måste bara fråga.. Har du "slutat" jobba? Ser ut som du bloggar på dagen igen. Och som du beskriver din graviditet så är du verkligen värd det om det är så! Lider med dig, att din kropp strejkar. Men snart är det över. Ta hand om dig! Kram

Anna- Mamman som drömmer om ett större boende

Måste vara otroligt påfrestande att ha mycket svårigheter i graviditeten. Det är svårt att vara lugn i lägen man är rädd men kanske kan du ha ett speciellt mantra du rabblar och tänka på andningen och andas djupt. Kanske skulle kunna hjälpa lite. Ett litet tips bara. Stor kram till dig och hoppas du fått sova !

Hanna

Hoppas att dagen idag blir en bättre dag! Kramar

Annica

Ta hand om dig, vill ju att du ska må bra - att lillen också ska få må bra. Snarare att ni alla 4 ska få må så bra ni bara kan. Vila och försök att inte oroa dig. Ta en dag i taget och du.. Jag tänker på dig! <3

emi

marvelous!!!!

Annonsera här »