3 månader

Lilla mister måstegömmaansiktetinågot, tänk att det nu gått 3 månader sedan du kom till oss som en helt galet efterlängtad liten raket den där måndagkvällen för 13 veckor sedan. Ja, igår faktiskt. Är så tacksam över att få vara mamma till just dig och din syster, mina barn, livet är så häftigt och tänk vad stort det är att få lov att älska såhär makalöst, oändligt högt.

Vi har börjat se en film säkert 4 kvällar i rad nu. Igår slog jag nog rekord i att somna fortast möjligt. Kanske det tog 1 minut? Haha. Micke tycker att jag är så tråkig men jag älskar ju att somna sådär. Ska göra ett nytt försök ikväll, båda barnen sover faktiskt redan, peppar peppar, så ska bara hoppa i pyjamas och trycka på play här alldeles strax. Klappar mig själv lite extra på axeln ikväll också för all rensning jag gjort, Lions kläder och framför allt Lovas leksaker. Heja heja.

Nattakram!

10
Malin -Änglamamma och gravid

Härligt med rensning! :)Sådär är jag också! Somnar direkt till filmer! Ju bättre film desto snabbare somnar jag! Superkul sällskap! ;)

Linda Cathrine

Älskar också att somna i soffan och sedan bara tassa in i sovrummet och ramla i säng :)

Hanna Z | Mamma Mode Skärgårdsliv

Läste ju det här inlägget igår och så helt plötsligt var det borta, men sedär kom det ju tillbaka, nästan samma iaf:)

Och jag avskyr att somna på soffan, haha, somnar ju alltid med linser och hela faderullan på så då blir det extra jobbigt när man måste in i badrummet och styra innan man får somna om... Jens däremot är, som jag nog sagt, en riktig soffsovare! :)

Puss!

Malin S

Vilken liten goding!!

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Ja tiden går så otroligt fort med barn, ännu fortare med andra barnet Grattis på tremånaders dagen <3

Johanna

Samma här! Somnar alltid! Somnade till och med på bio förra veckan, hahaha! Helt otroligt... På bio brukar jag däremot lyckas hålla mig vaken. Men tänk vad pinsamt det skulle vara om jag slumrade till så pass att jag skulle råka luta mig mot en främling eller prata i sömnen haha. Lyckligtvis hände det inte :)

Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende

Åh stora killen ! Man har verkligen sett att han blivit mer med och växa! Det är fantastiskt att ha barn och all den kärlek man ger och får:). Kram

Denise - Mamma till Noah

Stora killen! TIden går så snabbt. De är sjukt vad man kan älska det små liven. Man blir nästan tokig av kärlek! :) Helt underbar känsla!

Pojknamn

Jättegulliga bilder :)

Annonsera här »