Små tankar

Jordgubbsplockning till kvällsmaten. Har suttit med det här inlägget öppet hela kvällen nu utan att liksom fått knyta ihop påsen. Har haft en liten gosse som varit missnöjd och som velat studsa omkring men nu sover han äntligen tillsammans med storasyster inne i vårat rum.

Lova är så mysig med Lion, senaste tiden har hon börjat prata så mycket om vad de ska göra när han blir större. "Når han blir større... då ska han gå, då kan han leke sammen med Lova!" och "Når han blir større... då får han tänder, då ska han spise!", med en mix av norska och svenska i både ord och tonläge, haha, det är så gulligt och jag kan nog lyssna en evighet på tankarna i det där lilla huvudet och man får sig ofta ett gott skratt, vår kloka lilla tjej.

Denna dag bara susade förbi utan att vi gjort så väldigt mycket alls, skönt det också men imorgon tror jag att vi ska bege oss iväg på äventyr igen!

10
Evelina - mamma till Lucas

Helt fantastiska bilder :) så härligt att höra deras tankar o funderingar :)

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Hade vart spännande och höra henne när hon blandar språken <3 Märker ni av att hon pratar mer svenska när ni är hemma? :)

Josefine

Åh vad glad jag är att jag hittade tillbaks till din blogg! :) Halkade in på den för några veckor sedan och tyckte den var underbar men sen var det omöjligt att hitta tillbaks av någon anledning, trots upprepade efterforskningar i historiken! Men nu har jag lyckats hitta den efter sökorden "gravidblogg" och "hm klänning" då jag kom ihåg ett inlägg med en supersnygg klänning från hm. Hur som helst! Nu ligger bloggen i säkert förvar i mina favoriter. Tack för en fin och underhållande blogg!

Camilla ♥ 130510

Så gulligt :) Skönt att det inte är nån syskonsvartsjuka :)

Linda Cathrine

Så roligt att det verkar fungera så bra med Lova och Lion, att hon inte tycker illa om honom för att han snor lite av uppmärksamheten. Ser det en del på jobbet att storasyskonen tycker det är jobbigt att mamma och pappas uppmärksamhet inte längre enbart är fokuserade på dem, men så är det ju lite andra förhållanden också när föräldrarna behöver vara så mycket på sjukhuset med sin nyfödda.

Iaa mamma till A&L

hade varit så kul med ett litet kort filmklipp där man fått höra henne prata låter ju galet gulligt på din beskrivning! hoppas ni har de mysigt med familjen!

Sanna

tänkte höra med dig...stämpeln som du har på dina kort...hur har du gjort den ?

skulle vilja ha en sån på mina bilder, men har ingen aning om hur man får till en fin =/

Tilda

Ser så mysigt ut!

Jag håller med Iaa hade varit väldigt roligt med en kort filmklipp för att höra hennes blandning mellan norska och svenska!

Kramar

Seema Lundbäck - Mamma till två små gullungar, en flicka på fem och en pojke på fyra år :)

Men åhh, att hon pratar både norska och lite svenska ;) så mysigt ;) tror att lilla tjejen kommer bli lik sin mamma :) ni är så söta!! Önskar att jag träffar er någon gång i livet :D ha det så bra mysiga ni ;)

Caroline

Åh vad mysigt! Skulle du inte kunna göra en videoblogg med henne så vi hör hur hon pratar? Så fina barn ni fått!! Har följt dig i flera år och så kul och se eran utveckling hela tiden. Kram!

Annonsera här »