Bogstad Gård

Idag fick det bli utflykt bort till Bogstad Gård, att vi aldrig varit där tidigare? Vi brukar åka till EKT när vi ska hälsa på djuren och det är absolut mer djur där och kanske mer barnvänligt med stora lekplatser och liknande men oj vilken fin miljö det var på Bogstad, lantligt och mysigt och inte lika proppat med folk men kanske det var på grund av vädret. Lova gillade det iallafall också massor, satt och matade fiskar med gräs och ville aldrig gå vidare och sen kom regnet, haha, men det får bli favorit i repris någon solig dag framöver nu, så vi får utforska mer, mamman får leka med kameran och så får badkläderna packas med.

Bakom Micke där skymtar ni vår nya vagn också. Det blev så dumt i fredags när vi skulle hämta den. Där knatade vi in med lilleman i babybjörnen och planerade att få stoppa ned honom i hans nya ride, men så hade de inte fått in liggdelen och det var beställningsvara upptäckte de plötsligt så vi trodde att det bara var att vända igen, men de slängde med en mjuklift att lägga i sittdelen så det ordnade sig där och då, dock gillar jag det inte så, det känns inte lika ombonat, så vi har beställt en liggdel online och håller alla tummar och tår för att den hinner komma nu i början av vecka. Ska berätta mer om vilken vi valde, och varför, men kanske ni som är lite inne i den här barnvagnsdjungeln ser vilken det blev - supernöjda hittills!

Nu är det badtime för små troll :)

8
Denise - Mamma till Noah

Ska bli spännande o se vad ni valt för vagn=)

Lina

Brio Smile :)

Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende

Det ser härligt och lugnt ut! :) Trevligt när man hittar något nytt bra ställe:) Kram

Hanna

Vilken mysig dag!

Evelina - mamma till Lucas

Härlig dag ni verkar ha haft :) nyfiken på vagnen. Anar vilken ;)

Anna

Vi bor på gångavstånd från Bogstad gård och har varit där ofta, nästan lite för ofta för mig som börjat tröttna lite ;-) Det är jättefina omgivningar och extra kul för barnen när det är öppet in till djuren i fjöset. Eftersom vi inte är lika ofta på Ekeberg så föredrar jag det numera

Camilla ♥ 130510

Så mysigt det ser ut :) Så fin natur!

Oslo på svenska - nybliven tvåbarnsmor

Ja men visst är det mysigt! Vi är där flera gånger i månaden! Perfekt för joggingturer också säger maken. Och på vintern fryser sjön och man kan ta härliga promenader på isen och se området från ett nytt håll!

Annonsera här »