Ickegravidkläder

Har ni också fått påskrabattkod från Nelly i mailen? Antar att de är privata och bara kan användas en gång så vågar inte dela med mig men är ni medlem så kika, fick en på 200 kr och en på 250 kr, båda vid köp för 500 kr så halva priset ca, perfekt nu när jag behöver fylla på garderoben med lite ickegravidkläder.

 Har sovit med öppet fönster senaste nätterna. Underbart, det blir ju så frisk luft. Men kan tro det kommer bli varmt inne hos oss i sommar om det redan är öppetfönsterdags, haha. Det är dock luftkonditionering i lägenheten så hoppas att det styrs eller går att styras där ifrån.

Nu är det dags för lekland på gänget här. Tog så massa bilder på söta påskkärringen som var på besök här igår men får återkomma med de sen!

6
Hanna

Nelly har alldeles för mycket fint....

veronica

Her sover vi med vinduet oppe året rundt:-D MÅ ha luft!!

Helen

Det är farligt med säsongs-skifte för jag inser då hur mycket nya kläder jag behöver :) eller egentligen inte men man vill ju alltid ha något nytt, och vad passar då bäst om inte lite rabattkoder :)Hoppas att påsken varit fin!

Malins Blogg | Mamma Träning Mode

Åh, kjolen längst upp till vänster, såååå fin! Klart du ska shoppa hem lite vännen, svisch säger det så är lillebror ute och magen borta :DSaknar er där i Oslo och er som i dig och Hanna. Har ju varit så tyst nu i påskhelgen (eller ja, jag har ju varit tyst hela mars, haha) men det blir ju så till och från :)Puss <3

Svar: <3
Hanna Z | Mamma Mode Skärgårdsliv

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Åhh, jag vill också ha massa nya icke-gravid kläder. Perfekt med rabattkoder då ju! :)

Nina

Jag drömmer om alla mina fina klänningar jag hängde undan på vinden i höstas (och suckar över det som är kvar i garderoben som jag inte kommer i längre). Hoppas att det inte tar allt för lång tid innan jag kommer i dem igen efter att lill*n tittat ut!!!

Annonsera här »