Målarmästaren på färgjakt

Männen var iväg och hämtade paket i eftermiddags, medan jag och Lova roade oss med att plocka fram målarfärg och kladda lite. Man blir ju helt galen när man väl börjat, tror att man är värsta målarmästaren och vill måla om halva hemmet, när man ändå är igång liksom, haha. Ikväll ska jag dyka på badrumspallen, tänkte jag.

Apropå färg så är jag på jakt efter Annie Sloan kalkfärg, hittar ingen norsk återförsäljare men kanske någon av er har koll? Eller någon svensk shop som sänder till Norge? Annars får jag beställa till Sverige, helt enkelt. Det var nämligen en av er som tipsade om att den är genial till mitt bordprojekt, då nästan inget förarbete krävs, den torkar på noll och ingenting och eftersom att det är kalkfärg kan man måla inomhus.

Nu har vi just ätit hemmagjorda småpizzor. Julsakerna står både i kartong och är på väg upp och det är väl det vi ska pyssla med innan vi tackar för denna lördag. Lion börjar bli hängig och väldigt ynklig nu, lillen, håller tummarna för att han slipper undan sjukdom.

Lördagskramar!

Annie Sloan - Kalkfärg
6
Annonsera här »