Målarmästaren på färgjakt

Männen var iväg och hämtade paket i eftermiddags, medan jag och Lova roade oss med att plocka fram målarfärg och kladda lite. Man blir ju helt galen när man väl börjat, tror att man är värsta målarmästaren och vill måla om halva hemmet, när man ändå är igång liksom, haha. Ikväll ska jag dyka på badrumspallen, tänkte jag.

Apropå färg så är jag på jakt efter Annie Sloan kalkfärg, hittar ingen norsk återförsäljare men kanske någon av er har koll? Eller någon svensk shop som sänder till Norge? Annars får jag beställa till Sverige, helt enkelt. Det var nämligen en av er som tipsade om att den är genial till mitt bordprojekt, då nästan inget förarbete krävs, den torkar på noll och ingenting och eftersom att det är kalkfärg kan man måla inomhus.

Nu har vi just ätit hemmagjorda småpizzor. Julsakerna står både i kartong och är på väg upp och det är väl det vi ska pyssla med innan vi tackar för denna lördag. Lion börjar bli hängig och väldigt ynklig nu, lillen, håller tummarna för att han slipper undan sjukdom.

Lördagskramar!

Annie Sloan - Kalkfärg
6
michaela ♥

åh den färgen ska jag kolla upp! har också bord och stolar som väntar på en omgång (och har gjort det alldeles för länge...).

håller alla tummar för att din lilla gosse inte blir sjuk. kram på er ♥

Svar: Jamen gör den! Den verkar nästan för bra för att vara sann!! Ska beställa Sverige tänkte jag - återkommer om inte du hunnit före :D
Madeleine

Evelina - mamma till Lucas

Och årstiden gör ju sitt till också!! Man vill bara fixa o fixa om hela tiden! :)

Svar: Så sant! Farligt alltså, haha, men kul!! :D
Madeleine

Oslo på svenska - nybliven tvåbarnsmor

Gah! Har ju glömt att skicka dig färgkoderna till nyanserna jag använt i Ls rum! Och nu är jag många mil hemifrån.... Ska se vad jag får ordnat. Lillan vaknade med 38 i feber idag men glad i övrigt, hoppas kiddosarna blir friska snart!

Svar: Åh lilla vännen då! Hoppas de blir krya snart, fullt ut, känns som sjukdomarna avlöser varandra här nu!Kram och jaaa, skicka gärna färgkoderna :D
Madeleine

Malin- mamma till Arvid& Lucas

Storegården är det som tar in den till Sverige vet jag och dom har webshop vet jag men vet inte om de skickar till Norge.... Hoppas du får tag i den, super verkligen!! kram

Svar: Ska maila dom och kolla, annars får jag vänta till jul :D Kram och tack igen för tipset, har läst massor och den verkar genial!!
Madeleine

Hannah

Hej. Jag har också försökt få tag i den färgen här i Norge men det finns (än så länge, jag har tipsat några;)) ingen återförsäljare här. Finns olika butiker i Sverige som säljer den och som sänder inom Sverige men jag har inte lyckats hittat ngn som skickar till Norge...

Svar: Åh det är så alltså? Så synd! Får beställa till Sverige nu under jul då, antar att det får vara värt väntan :D
Madeleine

Elin

HejEn två vänner till mig är återförsäljare av Annie Sloan chalk paint. Jag har dock ingen mejladress till dem. Maria och Malin heter de, deras Facebook sida är Karossgården "Boutique", och de har en speciell fb-sida för just Chalk paint, "Chalk paint Karossgården Boutique" där man kan ställa frågor mm. Om de inte har möjlighet att skicka till Norge, är jag ganska säker på att de vet var man kan ta reda på det.

Svar: Tack snälla för tipset! Jag ska kolla med dom direkt :D
Madeleine

Annonsera här »