Torsdagsprat

Lilla buskillen, så redo för mat igår. Vi har börjat med både lunch, middag och kvällsmat nu, tillsammans med amning efteråt så inte riktigt fulla portioner om dagarna men han är glad i det mesta och älskar vatten så jag tror att övergången kommer att gå bra där sen. Jag hoppas det iallafall.

Idag var vi varit på läkarbesök för rutinkontroll. Godkändstämpel i rumpan, alltid skönt, och en del vidare prat om sömnen och lite guidning där. Så roligt förresten att våra små var precis lika stora vid denna kontroll, det skiljde bara några gram och 70 centimeter visade mätstickan både då och nu även om Lova var mindre när hon föddes.

Nu ska jag sätta mig och påbörja ny header tänkte jag, byta ut några bilder iallafall och se hur långt jag hinner, det känns som att det är dags såhär något år efter att jag började tänka på det första gången, haha. Sedan har jag faktiskt lite nytt på gång också, men får återkomma om det tror jag.

9
Hanna

Skulle vara intressant med ett inlägg om sömnen! Har nämligen en son i samma ålder som alltid vaknar varannan timme, varje natt!! Man börjar bli rätt sliten!

Svar: Det är samma här, ibland går det 40 minuter emellan och ibland ett par timmar, men många gånger varje natt är det och vi försöker få honom att somna utan att äta, så det blir en del vyssande men amningarna är iallafall färre nu än innan så hoppas det går åt rätt håll - håller tummarna för oss båda!!
Madeleine

Josefine

Skulle gärna önska att du förde guidningen om sömn vidare. / trött mamma här

Åsa - mamma till två

Gullungen då :) Så söt så söt!

Hoppas era nätter blir bättre nu efter hand. Vi har också nu en orolig period och ibland är han vaken 1,5-2 timmar i sträck för att sen somna ett par timmar och göra samma sak igen... Och dagssömnen är inget vidare heller :(

Kramar och trevlig helg önskar jag er :)

Susanna i Oslo - mamma till Melwin

Vad kul att ni också har börjat med mat! Vad kör ni med? Vi har bara börjat med naturell gröt men funderar på att byta till hirsgröten, ska tydligen vara bra :)Hoppas sömnen blir bättre nu efter lite guidning :)Åh, spännande om vad du har på G. Klart vi får ta och styra upp en dejt snart igen :)Kram!

Rebecca

Han är så underbart söt er fina son!

Ha en mysig fredag fina du <3

Me & My Baby Dolls

Hihi, vilken söting!Förresten, jag tänkte flytta över min blogg, är den bra/lätt att lära sig?

Vad har du för tema på din blogg, det är jätte snyggt!

Evelina - mamma till Lucas

Gosing :) Stor kille som käkar mat :) hihi..!

Denise - Mamma till Noah

Såå söt han är :) Och vad kul att han börjat lite med mat!=)

Emma

Åh, så stor han har blivit! Jag har inte kikat in här på flera månader. :-)

Annonsera här »