Smidigaste babyvakten

Säg hej till världens smidigaste lilla grej, babyvakten från Nabby som du kopplar ihop med din surfplatta eller telefon. Vi reser ju en del med tåg och flyg hem till Sverige och behöver alltid packa enklast och minst möjligt för att få med oss allting, så denna är verkligen varmt välkommen hem till oss, så smart då den tar noll plats och telefonerna har vi ju alltid med oss ändå.

Babyvakt

Märket är danskt och det är också där de tillverkas men de vidgar alltså nu sina vyer och finns i både Sverige och Norge, så detta är sommarens tips till er. Inte just för resor alltså utan ljudet är super, batteritiden enorm, man kan mäta av temperatur i rummet, signalstörningar finns inte alls och strålningen är nästan lika med noll så för oss ersätter den de där andra stora prylarna.

Nu väntar jag på att lillisen ska vakna, sedan ska vi en snabbis ner på stan för att köpa nya löparskor till mamman här innan vi hämtar hem Lova och tar långhelg - härligt!

Android - Babycall - Babyvakt - Ipad - Liten - Nabby - Resa - Smidig - Surfplatta - iPhone
8
Erika

Åå vad smart! Vi brukar köra med en app på telefonerna när vi är iväg. Det funkar bra med men dumt om telefonen som ligger inne hos lilleman börjar ringa, haha. Ska kolla in denna! Kram och ha en fin kväll!

Karriärkvinna

Nu har jag precis läst igenom alla dina fototips! Tusen tack för att du delar med dig. Åh vad jag önskar att jag kunde fota som du gör... :)

Önskar dig en underbar Valborg och en trevlig helg!

Svar: Vad GLAD jag blir över att de kommer till användning <3 Kramar!
Madeleines.se

Johanna

Ååh! En sång vill vi ha! Shit så perfekt! Slippa släpa med vår när vi ska på tur, den tar ju ändå lite plats! Och med laddare och allt.. Åh, denna kommer högt upp på önskelistan :D <3

Evelina - mamma till Lucas & Elias

Den ser jättesmidig ut :)

michaela- mamma till två små ♥

men lägg av, så fiffig!!!

Linda

Hej.
Hur funkar det om man pratar i telefonen - funkar den då?

Svar: Yes, den funkar oavsett vad du grejar med på telefonen :D
Madeleines.se

Charlotte

Verkar bra! :)

Jag måste fråga.. var i Olso bor ni? Jag tänkte på dig när vi var där förra helgen. Vi åkte dit på en spontantripp. Spelade boule i Frognerparken och checkade in på hotell och åt gott nere vid en hamn :)

Hoppas ni haft en trevlig Valborg!

Svar: Men så härligt det låter! Oslo är ju inte superstort men vi bor en bit där ifrån, frognerparken är så fin och byggan är stammishak för oss såhär års! :D

Kramar
Madeleines.se

meelan

Hej!
Först vill jag säga tack för en bra blogg :)
jag fick aldrig nabby att fungera något vidare,kanske var buggig då jag provade den. Har iaf hittat en galet bra baby monitor app som heter "baby monitor by annie". Jag har den på min ipad och iphone :)

Annonsera här »