Winterwalk

Tror att termometern visade 12 minusgrader eller något sådant när vi tog en promenad vid Vänern igår, brrr, men solen kikade fram mellan tunna moln och barnen sprang runt med mormor och jagade troll medan mamman balsamerade sig lite med kameran i handen och männen kollade läget på isen, så härligt!

Vänern

Egentligen var nog planen att vi skulle sitta på tåget påväg hem redan, men vi får se när vi åker, är lediga till nästa måndag hela gänget så vi passar på att stanna någon dag extra, så kanske vi hinner träffa efterlängtade vänner som är sjuka också. Lions nätter är dock kaos och han är mer mammig än någonsin tror jag, utvecklingsfas kanske? Mycket nya intryck? Pappa får inte alls trösta nattetid så jag hoppas att det är en övergående fas.

Tack snälla för serietips förresten, nördarna här följer ju såklart många av de ni tipsade om men några nya ska vi spana in!

5
krulliga damen

Ljuvliga vinterbilder :)

Malin S

Fiiiiiint! Hade ju varit så roligt att träffa er <3 Får planera in en fototräff längre fram, tycker jag!

Hanna

Det vintervädret som varit är verkligen helt fantastiskt. Precis så som det ska vara tycker jag. Bara några minusgrader mindre. Typ fem är lagom.

Milena - mamma till tre små prinsessor

Åh, när barnen inte vill till den ena föräldern..det blir så slitsamt för båda. Vår mellersta är likadan, hon vill bara till pappa, så var gång jag gå in på rummet om natten, så vrålar hon att jag ska ut! Det är ledsamt, men man vet att det går över, dessa utvecklingsfaser... alla har sin charm ;)

Ljuvliga bilder, som alltid! Och passa på att njut, det ser så härligt ut där ni är!

God Jul och Gott Nytt År på dig!

Kram!

Cherie | Börja Spring

Vilka härliga bilder och så mysigt det låter med en sådan utetur :) Önskar att vi också hade snö hör i söder :)

Annonsera här »