En helgtradition

Kikar in med en fredagskram och en mix från senaste tidens bilder på Instagram. Det har ju blivit nuärdetstraxhelgtradition med jämna mellanrum så det måste vi ju såklart hålla fast vid. MadeleinesSe heter jag där men det vet ni ju vid det här laget.

InstagramMadeleinesSe

Jag har haft långfika med Pelle här hemma, bollat och smidit lite, kul, älskar att ha så många inspirerande människor runt mig och tryckte just på knappen för att registrera mitt företagsdomän. Är såå spänd på vad 2014 har att erbjuda, känner att det kommer att bli ett fantastiskt år på många sätt, bröllop inte minst men jag har så mycket annat kul på gång också och är förväntansfull, nu hoppar jag!

Puss på er!

7
michaela ♥

åh..företag alltså? gud så spännande! och så nyfiken jag blev hihi ;)

hoppas ni får en riktigt fin helg i sjukstugan ♥

Svar: Tack vännen <3 Lovar att berätta mer, snart, hihi!
Madeleine

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Åh så spännande det lät med företag! Berätta mer :)

Svar: Det ska jag absolut göra! Snart! :D
Madeleine

Hanna

Vad kul med en massa roliga saker på gång! :-)

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh företag alltså? Skoj =) Va använder du för program för instagram? för att få till bilderna så bra? :)

Svar: Photoshop :D Och jaa, är så taggad, ska bli superkul detta - dels få in bloggen i företaget och så har jag nya planer också... :D
Madeleine

Fröken Ida

Vad spännande! Nu blev jag nyfiken!

Michan

Hej
jag hoppas verkligen att du har tid att svara på en fråga, jag vill köpa en systenkamera innan vår bebis kommer om några månade så vi kan ta vackra bilder på henne men jag kan inget om kameror och har läst massor om canon60d 600d 700d alla rekommenderar olika och jag vill inte köpa en dyraste då ekonomin inte tillåter det men jag vill ändå knna fota med hjälp av dina råd.
Vilken kamera skulle du rekomendera??
Tack på förhand / Michaela

Svar: Så mysigt med en liten i huset :) Gällande kameran, det dyraste behöver inte alls vara det bästa för er, prova de i butik och se vilken som känns bäst i handen, spontant tycker jag att alla de du sagt här är goda köp, användarvänligheten på 60D är lite bättre då det är lättare till inställningarna när du fotar manuellt (hade en sån tidigare) men objektivet gör mycket för bilden också - jag som älskar kort skärpedjup rekommenderar verkligen att köpa ett 50mm f/1,8 som ligger på strax under en tusenlapp (bra pris!) till, så kanske en billigare kamera (alla är bra!) och ett objektiv till? :D

Kramar!
Madeleine

Linda Cathrine

Åh spännande!

Annonsera här »