Randigt

Marina och vita sommarränder i bomull som är på väg in till Lindex, tycker att de är så fina med de bruna detaljerna på knapparna och lapparna. Från storlek 86 så tror att det kommer att sitta fint på Lion i sommar.

Lindex

Sista dagen i mars idag, nästa månad har vi en 1-åring i huset och det känns helgalet, hur fort är det egentligen möjligt för ett år att gå? I morse vaknade jag av att min dotter stod på knä i sängen och gungade fram och tillbaka så att hennes hår for omkring och kittlade mig på armen, med vilja alltså för att väcka, haha, hon är så knäpp.

När började förresten era små sova en gång per dag? Jag minns inte helt med Lova, men tror det var runt året och Lion är ofta svår att få att sova på eftermiddagen, det känns inte som att han är trött. På förmiddagen är han dock helt slut eftersom att morgnarna ofta är tidiga, men kanske man skulle prova att skjuta den vilan lite och lite och landa runt lunch så småningom...

Måndagskram!

Barn - En vila - Lindex - SS14 - Sova en gång - bebis - sömn
13
Therese

Vad fint!!

Svar: Eller hur! Pappan i familjen kunde matchat om det fanns i större storlek, haha :D
Madeleines.se

Maria

Superfint!! Julie fyllde ett i januari och har precis börjat sova en gång om dagen, vid 12. Hon har varit svår att söva på eftermiddagen lääänge men det känns ändå som att hon har behövt sina två gånger per dag. Klurigt det där! Kram ❤️

Svar: Ja jätteklurigt, samma här egentligen, en är lite för lite men två för lite för mycket? Haha, hoppas att vi "finner ut av det" snart, senaste dagarna har det faktiskt funkat med en (men ikväll var han sååå trött) men vi får se hur det ter sig… :D
Madeleines.se

michaela- mamma till två små ♥

ååh..tröjan vill lillebror ha tror jag allt. superfin !

Hanna Z

Åh vad fint! Shortsen vill Elliot ha i sommar, hoppas jag, haha. Tröjan var med fin men han har lite panik på saker i halsen så den lär han inte använda...

Noomi velar ff med sovtider. Hon är som Lion dötrött tidigt på förmiddagen och somnar gärna mellan 9-10. Och då vaknar hon oftast efter 1,5-2 timmar så ibland vill hon då sova en gång till och då blir det oftast en för sen vila för vårt tycke.
Idag höll jag henne vaken till 11 och tänkte att det blir ju aaaasbra! Och så vaknade hon redan efter 40 minuter, suck. Det gick dock bra ändå och hon höll sig vaken till halv sju då hon tokdäckade så fort vi la henne i sängen :) Men jag vill väldigt gärna att hon ska komma in i lunchvila och en vila snart, så hon har det klart till dagisstart! :)

Svar: Hahah ja vad tusan liksom, ska de sova en gång så måste de ju förstå att det behöver vara en rejäl vila!! Men ja, samma här förstås, har inte tänkt på det men Lion ska ju också börja (vet inte hur mycket än men delvis iallafall) till hösten (huuuaaaa, han är ju så liten!), så då är det ju smart att "vara i box" med en vila tills dess iallafall!
Madeleines.se

Maria

Men min dotter föll det naturligt att sova en gång per dag när hon var runt 7 månader, men hon går inte upp förrän 8-9 så det blir perfekt med vilan där efter lunch :)

Svar: Nej det är ju det också, alla är ju så olika och beroende på när de vaknar på morgonen funkar det ju olika bra - vissa dagar sover han längre men som idag när det var supertidigt uppe var han dödstrött redan 09:30 och däckade… :/
Madeleines.se

Sandra

Underbara kläder! Jag är så nyfiken på sovtiderna på andras småttingar också, visserligen är Wilhelm snart nio månader, men ibland kan han sova upp till fyra gånger på dagen och då sover han oerhört dåligt på natten.

Svar: Ja det är ju så olika det där, men tror att Lion sov två gånger vid den åldern också, men då lite längre svängar än nu, osäker, men sover han dåligt på natten så kan man ju alltid prova att dra ut vakenstunderna lite längre för att få mindre sömn dagtid, men ja, det är svårt det där med sömn!

Kramar
Madeleines.se

Johanna - Syskon i magen, BF 25/5

Charlie började sova en gång på dagen strax före han blev ett år. Men vi tvingade typ fram det eftersom vi hade problem med att han var vaken så mycket på natten....

Svar: Ja, kanske morgnarna skulle bli liiiite senare här om vi klarade att få till ett sovtillfälle? Värt att testas, det vore ju så skönt även om jag föredrar tidiga morgnar framför vakennätter, hua!

Kram
Madeleines.se

Hannah

Min lilla tjej blev 1år för 1 vecka sen och vi införde en sovning idag. :) Trots tokförkyld så gick det jättebra att hålla henne till 12.30 och sen sov hon i 2,5h och var supertrött när det var dags för natten kl 19.
Hon har varit precis så som du beskriver Lion, toktrött på morgon/fm men sen svår att söva på em och så svår igen på kvällen. Nu hoppas vi att en sovring strax efter lunch kommer fungera! :)

Svar: Men så härligt att höra! Igår gick det jättebra här, men idag var det en tröööött kille redan vid 4 som kämpade och höll sig vaken till 18 åtminstone, men ja, hoppas vi får fason på det där med sömnen snart vi också :)

Kram!
Madeleines.se

Beatrice

Jennifer har börjat sova bara en gång/dag. Hon bara bråkade och gnällde när jag försökte söva henne gång nummer 2 och det var inte värt det. Dessutom sover hon mycket bättre på nätterna nu! :)

Svar: Samma här! Så dumt för man måste tvinga honom vid 14, men senare än det (när han vill sova) är det ju försent, så hoppas vi kan få till en vila snart! :)
Madeleines.se

Mia ☆

Åh så stiligt! Jag tror Theo var runt årewt då han slutade sova 2 ggr per dag han med =) Kram!

linn

Hej!
Att försöka få han att klara sig till lunch är en bra idé, för då är det lättare för honom att vänja sig vid att vila efter lunchen på förskolan :)

Svar: Så sant! Hade inte tänkt på det men det är det ju såklart!! :)
Madeleines.se

Ida

Elias sover en gång per dag mellan tolv och två gärna. Då gör vi morgon mellan 6 och 7 någon gång. Men om jag tar en fm promenad som jag oftast gör nu så sover han en timme på förmiddagen och en timme på eftermiddagen (om jag har tur). Lycka till med sovandet. PS. Elias och Lion är lika gamla ;)

Svar: Låter lite som här! Vissa dagar funkar det med en vila och andra blir det två, men kanske det bara får vara så i en period då, så hoppas vi att det faller sig naturligt här under våren/sommaren :)

Kram!
Madeleines.se

Familjelycka

Blir ett måste, att inhandla detta till Johannes.

Svar: Visst är det fint? Måste ha både tröja och shorts :D
Madeleines.se

Annonsera här »