Sandaler, löpning&minnen

Jag trodde nog att de skorna vi köpte tidigare i våras skulle bli Lions första skor, skorna han skulle ta sina första steg utomhus i, men se där så fel jag hade, kanske det blir dessa? Velade en stund mellan olika modeller och hade så lust på en lite mer retrocool, men föll till sist för denna med extra stöd runt ankeln, Sigge från Kavat.

KavatSigge

Apropå skor förresten, gissa vem som snörade på sig löparskorna och sprang en halv mil i förrgår? Känns helt galet såhär i efterhand, ja då med förstås för jag trodde jag skulle tuppa av mot slutet, haha. Nu ska jag ligga här en stund så jag kommer ikapp psykiskt och känner mig bekväm med distansen, annars blir det lätt att jag drar mig för att ta mig ut, men nu börjar jag faktiskt tro att jag kan fixa den där milen innan sommaren är slut - så häftigt!

Ska dyka in i klädkammaren och leta flaggor nu, stor dag i barnehagen imorgon och Lova glädjer sig så.

Jag minns förra året som var helkaos med en tvåveckorskille och första gången jag skulle vara iväg med de båda ensam, Micke kunde bara vara med i barntåget första minisvängen och sedan vek han av, Lion grät hysteriskt resten av turen och ville vara nära men var så missnöjd med allt och Lova slog sig och grät hon också och skulle bli buren och mamman satte sig sedan på skohyllan och ammade bebis bland allt och alla, genomsvettig och ville bara hem till bubblan, haha, tur man kan skratta åt det i efterhand <3

1
Karriärkvinna

Vilka fina skor! Hoppas att ni får en mysig dag i morgon! Må så gott och trevlig helg!

Annonsera här »