Dagen före dagen

Har känt mig så himla sentimental hela dagen, det började redan imorse när jag pussade hejdå och skymtade kronan med buss han ska få ha i barnehagen imorgon, favoriten big time och det enda han tjatar om när han sitter i vagnen. Åh, tänk att det är lillebrors andra födelsedag imorgon. Bebis blir småbarn, utan ursäkter från den här mamman som gärna kallar honom det förstnämnda, haha. Var tvungen att plocka fram hårddisken för att titta tillbaka.
 
 
 
Förstår liksom inte att det var två år sedan den här lilla klumpen kom till oss som en liten raket på nästan 4 kg?! Som man alltid säger, det känns som igår, samtidigt som det känns som att han ju varit här hela livet. Det är så häftigt. Livet.
 
Nu ska vi skruva ihop 2-årspresent och göra paket. Jag vet iallafall en som längtar tills imorgon och jag menar inte den minsta av våra två, haha. Lova frågade senast för en timme sedan när det var morgoooon. Svårsövd idag, eller det var de i och för sig båda två. De smyger in till varandra och jag jagar rätt tills jag tror att jag ska ge upp, men så plötsligt ger de efter. Småbarnsliv alltså.
 
Kram på er!
 
1
oh ❥ tina . se

Vilken underbar bild. :) Jättefin och mysig.

Svar: Åh tack :)
Madeleines.se

Annonsera här »