Ett ombloggat mellis

Jag var ju bara tvungen att testa på sån där chiapudding som jag sett lite varstans senaste tiden, är så sjukt lättsåld, haha. Har dock inte hittat chiafrön i Norge så svärmor köpte med då de var här förra veckan. Blandade med mandelmjölk och vaniljessens, ställde i kylen över natten och toppade med kiwi och banan.

Chiapudding

Jag vet inte helt vad jag tycker, lite konstig konsistens, men ska testa att ta mindre mjölk nästa gång. Sätter upp det på listan som ett helt okej mellanmål iallafall, nyttigt inte minst.

Fyllde för övrigt i sommarferielistorna till barnen idag, hela juli ledigt - poff säger det väl så är vi där men denna tiden är nog min favorit tror jag, med hela sommaren framför fötterna, ljusa morgnar och kvällar och jag nästan dansar in på kontoret efter min lilla busstur till jobbet med solglasögonen på och musik i öronen. Är så väderpåverkad och njuter varje vår av att bli mig själv igen efter en lång vinter!

Ps, nu är allt ordnat inför bloggflytt så kom ihåg adressen madeleines.se framöver, då kommer ni alltid rätt : )

Chia - Chiapudding - Mellanmål - Mellis - Nyttigt - Sunt
5
Cherie | Börja Spring

Åh chiapudding är favoritmellanmål här hemma :) Brukar ha hallon till min och det tog tre gånger innan jag vant mig vid konsistensen men nu älskar jag det :D

Diana D

omg vart flyttar du !? Så spännande! Eget domän eller annan portal?

Erika

Men, bloggflytt? Nu måste jag missat nåt! Kram!

Linn

De selger chiafrø på Carl Heftye ved Kirkeristen (ovenfor Panduro og Kondomeriet på Karl Johan, sånn circa) :D Grei pris på de også. Der har de masse deilige nøtter, tørkede urter og bær, og deilige brente mandlene og lakrissjokolade-kuler! Anbefaler en tur innom hvis du ikke har vært der. Jeg hadde gått rett forbi i tre år før noen gjorde meg oppmerksom på butikken.

Ellers så bruker jeg å kjøpe på Sunkost, men da er det ganske dyrt. Veldig fint å bare ha de i smoothie hvis du ikke vil ha pudding :D Kjempesunt og smaker da ingenting :D Kan godt legge de i bløt i 10 minutter først, men jeg merker de ikke i smoothie.

Vååår! Nå MÅ det ha vært siste omgang med snø. Føler denne vinteren har vært så lang, nå skal det bli deilig med sol, vår og etterhvert sommer! Like fin (men kanskje ikke SÅ varm) som i fjor hadde vært godt!

sandra (blivande frisör)

förstår inte hur dina bilder blir så himla skarpa, jag har en canon eos 700d med ett 50mm 1,8 objektiv och hur stilla jag än har kameran så blir bilden aldrig så skarp som dina.. Vad gör jag för fel?? skulle bli jätteglad om du vill komma med något tips till mig eller om jag kanske ska köpa ett annat objektiv? Vilket objektiv har du? :)
kram

Annonsera här »