Norrland tur och retur

När man för en gångs skull är tillfixade och utan barn i tjusiga miljöer. Och man tvingar nyblivna Mr. att ta bilder efter porträttfotografering vid ängarna. Och sin egen Mr. bara fjantar? Haha suck!
 
 
Wow vilken helg! Närmare 25 timmars resande, 16 timmars hejdundrande bröllopsfirande med fuldans in på småtimmarna och så gott som ingen sömn. Men ja, vilken helg! Är så tacksam min man har så fantastiska vänner som ju nu såklart också är mina. Fast Pelle kände jag faktiskt före Micke, det var han som introducerade oss och pratade länge om att han hade en vän som nog var något för mig och ja, han hade ju rätt tillslut, haha!
 
Tåget från Stockholm och upp var dock flera timmar försenat i fredags, och plötsligt när vi skulle gå på insåg vi att Micke bokat in oss i en sån där liggkupé istället för sovvagn. Så där låg vi och trängdes och skumpade runt. Jag började nästan gråta när vi gick på och jag kände öl och kisslukt efter folk som roat sig då de suttit fast i för många timmar, men upp kom vi iallafall och det var ju huvudsaken även fast klockan hunnit bli morgon när vi var framme.
 
Men ja, tack för att vi fick dela eran dag!
 
4
Annonsera här »