Första bröllopsdagen

Kan inte förstå att det gått ett år. Redan. Känns lite som när man fått barn, så självklart, tiden innan är långt bort men ändå har det gått så fort. För ganska precis ett år sedan, just nu, hade jag och Micke bytt morgongåvor och just fått i oss frukost tillsammans med några av våra allra närmaste vänner som bodde på samma hotell som oss. Och snart skulle jag upp mot rummet för att bli helt galet nervös, haha, min mamma och mormor kom upp med klänning och vännerna jag hade hos mig på morgonen droppade in tillsammans med makeupartist och fotograf och nerverna började falla på plats.
 
 
Rekommenderar alla att ha med fotograf hela den stora dagen. För oss sitter nästan de allra finaste bilderna och minnena från just dessa timmar. Alla nerver, detaljer, hur blivande mannen eller frun hade det. Ovärderligt. Sedan bar det av mot första mötet och vigseln. Älskar vår kyrka. Eller, Mickes hemkyrka är det ju från början. Den ligger så fint vid vattnet en bit från där han vuxit upp, åkte förbi igen för första gången sedan vigseln nu när vi var uppe och fick en sån fin känsla i magen.
 
 
Efter vigseln hade vi porträttfotografering innan den hejdundrande festen drog igång så småningom. Fantastiskt dag. Önskar jag fick gifta mig igen. Ja, med samma man då förståss, haha. Njut alla ni som har den stora dagen framför er, även i den smått hektiska planeringen, den är verkligen en del av allt det där stora i efterhand.
 
 
Ni som vill läsa mer om vår dag kan göra det under bröllopskategorin, där har jag skrivit lite mer detaljerat om allting och så är det en himla massa bilder från morgon till kväll. Så glad vi har så mycket sparat inte bara i bild utan också i text här i bloggen!
 
 
Bröllop - Lantligt - Nävsta Skola - Sundsvall - Tuna Kyrka
21
mormor

Grattis på bröllopsdagen! Sitter här och läser och minns, vilket drömbröllop! Det kommer faktiskt en och annan tår när jag ser alla fantastiska bilder.
Ha det så bra och krama om barnen och varandra!

Massvis med grattiskramar till hela lilla familjen från mormor, "gammelmormor" och Joel

Svar: Fina mormor, verkligen en helt fantastisk dag! ❤️ Stora kramar från oss alla 4, vi ses snart igen!
Madeleines.se

Malin S

Sååå vackert!
Grattis på bröllopsdagen :)

Anonym

Stort grattis på bröllopsdagen!! :) Det vore kul att se lite av er budget om du vill det, tex vad alkohol kostade för er, utsmyckning av lokal etc.. :) 💍

Anonym

Stort grattis på bröllopsdagen!! :) Det vore kul att se lite av er budget om du vill det, tex vad alkohol kostade för er, utsmyckning av lokal etc.. :) 💍

Svar: Maila mig om du vill :D kram!
Madeleines.se

Hannah

Grattis på bröllopsdagen! Ser fram emot att ha dig med på våran dag nästa år😃👏🏼

Svar: Jag meeeed!! 😍🙏🏼🎉
Madeleines.se

Rebecca Wahl

jättefina bilder! vad brukar du ha för inställningar när du fotar i kyrkan?

Liselotte

Åh, grattis på bröllopsdagen. Den första är väldigt speciell men alla som kommer efter är ju såklart speciella med. Men den första är ju så härlig då det känns som nyss man stod där uppe vid altaret och sa ja och helt plötsligt har det gått ett år. Själv har jag svårt att förstå att det gått 8 år sedan jag och maken gifte oss 😃

farmor

En underbar dag❤

Jenny Skyllberg

Vad fina ni är :) stort grattis :)

Embla

Så fina bilder, jättestort grattis ❤❤❤❤❤

Annster

Fina bilder :)

JUNITJEJ

Så himla vackra!!!!

Elin

Super fina bilder!! 😊 vilket drömbröllop!

Robex Lundgren

finna bilder

Susana

Men wow vilka vackra bilder! längtar tills min stora dag ❤️

Jasmine

Åh himla vackra bilder!

Sofie Hallgren

Så sjukt fina bilder! :)

Hanna

Grattis på 1-årsdagen. Det är verkligen fantastiska bilder från er dag.

Julia

Åh, grattis!! :) Så himmelska bilder! Otrolig klänning! :)

Nina

Åh, vackert! Blev nästan lite tårögd av att läsa/titta (får skylla på amningshormonerna?!) ;) Väntar själv på den där dagen men vi började viska om att den ska äga rum i någon form nästa sommar. Vi förlovade oss i dec 2011 men sedan följde kamp för att bli gravid, ett barn, ett radhusköp med inflytt strax och ett barn till ...

Helena

Tittar på de fina bilderna från ert bröllop, magiska! Snart är det dax för mig o min blivande man. Vi ska ha vår bröllopsfest på samma plats som er. Får man fråga vart du köpt de fina ljusslingorna som hänger i taket, o hur många köpte du? Det ser sååå himla fint ut.

Annonsera här »