Första dejten

Så gör vi fredagsglädjeskutt igen. Denna vecka har Lova haft sin första egna playdate då hon var med en kompis hem efter barnehagen. Alltså, den där lilla bebisen har blivit så stoooor. Nypasigiarmenstor. Ibland slås jag av det när hon sitter och ser på mig, alla tankar som nästan snurrar runt henne och blicken är liksom, stor? Det är häftigt, och lite jobbigt, haha!

Kidsa

Vi har haft några hektiska dagar här hemma. Vanligtvis kör jag ju ena jobbet måndag till onsdag och eget företag torsdag till söndag, men igår blev det kontorsdag för att göra färdigt ett gäng broschyrer jag pillar med inför ett möte till veckan och idag har jag varit ute hos en av våra kunder för att ta bilder och sedan redigerat. Och så eget företag med redigering om kvällarna. Men nu så, hej helg, tjiho!

Solen har tittat fram så jag ska passa på att snöra på mig skorna för att hämta hem de små. Har äntligen fått tillbaka träningslusten som varit som bortblåst hela vintern och längtar efter att de ska sopa bort allt grus så att jag kan ge mig iväg på löpturer med musik i öronen, och ja, några fler plusgrader gärna hälsar hon som bara tränar när det är fint väder, haha.

Kram på er!

3
Mette

Asså så fin komponerad bild! Kör du på M va?

Just börjat lära mig det och gick toppen första dagen, men nu har jag rört ihop det helt efter att ha försökt å fota igen ;) gaaah ;P

Svar: Tack! Ja, jag kör alltid på M men minns övergången från Av som jag körde på länge innan (som ju är prefekt steg mot M och nu när jag kan helt manuellt förstår jag inte hur jag orkade med Av då kameran ju gör lite som den vill med ljuset där, haha) - snaaaart sitter det ska du se, heja heja :D
Madeleines.se

Hanna

Det är fascinerande hur ens sprattlande lilla bebis helt plötsligt är så stor.....

Svar: Jag veeet, hänger inte alls med!! :)
Madeleines.se

Angelica

Otroligt fina bilder! Barnens glädje och energier fångas verkligen.

Svar: Tack snälla du, vad roligt att höra! :D
Madeleines.se

Annonsera här »