En frågvis fröken

Dessa frågvisa små 4-åringar alltså, undrar hur många gånger per dag man får svara på vart saker och ting kommer ifrån och hur ditten eller datten fungerar? Just nu är vi inne på matkategorin, tror jag, ost kommer från ko och så vidare, men vi kommer definitivt aldrig att glömma den där första gången hon frågade om hur man gör bebisar, haha, fantastisk teori!

LovaAkerBrygge

Har ni haft en fin lördag? Vi kör superlugn kureringshelg, barnen springer i skrivande stund runt i sina spidermanpysjar och väntar på läsning. Lion har blivit såpass stor att han orkar ligga med i stora sängen och lyssna på långa böcker nu, för det mesta iallafall även om det är en del klättrande och bakabakalitenkaka på mammas mjuka mage också. Han var så söt förut, plötsligt när vi satt i soffan så kikade han fram bakom Lova, tittade på mig och sa "mommo er ikke her" och man kunde riktigt se hur han funderade.

Nej, nu ska de små vildingarna nattas och jag ska kurera med honungsté, imorgon har jag fotografering med ett par vars bröllop jag ska föreviga i vår också - glädjer mig!

4
Annonsera här »