En frågvis fröken

Dessa frågvisa små 4-åringar alltså, undrar hur många gånger per dag man får svara på vart saker och ting kommer ifrån och hur ditten eller datten fungerar? Just nu är vi inne på matkategorin, tror jag, ost kommer från ko och så vidare, men vi kommer definitivt aldrig att glömma den där första gången hon frågade om hur man gör bebisar, haha, fantastisk teori!

LovaAkerBrygge

Har ni haft en fin lördag? Vi kör superlugn kureringshelg, barnen springer i skrivande stund runt i sina spidermanpysjar och väntar på läsning. Lion har blivit såpass stor att han orkar ligga med i stora sängen och lyssna på långa böcker nu, för det mesta iallafall även om det är en del klättrande och bakabakalitenkaka på mammas mjuka mage också. Han var så söt förut, plötsligt när vi satt i soffan så kikade han fram bakom Lova, tittade på mig och sa "mommo er ikke her" och man kunde riktigt se hur han funderade.

Nej, nu ska de små vildingarna nattas och jag ska kurera med honungsté, imorgon har jag fotografering med ett par vars bröllop jag ska föreviga i vår också - glädjer mig!

4
Astrid

Haha, søte Lova og søte Lion! Gleder meg til W blir så stor at han kan begynne å stille spørsmål, virker som en herlig (og kanskje krevende?) tid! Klem til deg og dere

Svar: Ja det är så himla häftigt (och ja krävande, haha) - alla dessa stora små tankar! :D

Kramar
Madeleines.se

Lotte

Roligt med frågvisa barn :-)

Jo, jag har ett fast på 50mm, men jag undrar... Fotar du med stativ? Håller jag inte kameran still blir det ju lätt suddiga bilder..... Eller går det ställa in på nåt vis? Såg ditt kort på kalendern och där fick du ju verkligen det suddigt runtom och skarpt just där du skrivit. Sånt får jag aldrig till ;-)
http://lotte4.blogspot.se

Svar: Vilket läge fotar du i? Om auto, testa att ställa den i läget AV och kör 1.8 på bländaren så ska du se att du slipper suddiga bilder pga att det är svårt att hålla still - är det mörkt så behöver du ofta skruva upp ISO lite, testa dig fram, runt 600 behövs ofta på vintern om man är inomhus :)

Kram, ps - även om instruktionsboken är såå tråkig är det faktiskt massa att lära på kort tid där i :D
Madeleines.se

Trebarnsmamman Liselotte

Visst är det härligt med frågorna och funderingarna sim barnen har? Vi har en som blir 6år i maj och en som är 4år och dom frågorna man får är ju oftast otroligt härliga och roliga. Det är ju som man säger, frågar man inte får man inget veta

Svar: Haha så sant! Och jag är väldigt spänd på att höra hur det kommer att låta när madame här är 6 hon också ^^
Madeleines.se

Liza

Wow, pratar han i meningar redan?! Här är det storebror som funderar på döden varje kväll, och hans teorier är för söta. Man får sig en tankeställare! Kram!

Svar: Jaaa poff sa det så är det nästan alltid 2 ord och ofta 3 (men detta med 4 tror jag var första gången) efter varandra - känns som det släppt på riktigt de senaste veckorna!

Och åh lilla L, Lova frågade också jättemycket om det en kväll för en stund sedan och det är så stort och svårt men viktigt ämne <3

Kramar
Madeleines.se

Annonsera här »