Ett par dagar på Kolmården

Vilka dagar vi haft. Igår morse rullade bilen ned mot Kolmården tillsammans med min storebror och barnens kusin. Duggregn övergick i ösregn men väl framme vi packade upp barn och vagn och knatade iväg, redan genomblöta, för att köpa biljetter och regnponchos. Det sprack upp en sväng men sedan var det bara helt galet, haha vilket oväder, så vi begav oss mot hotellet efter några timmars traskande och höll tummarna för bättre väder idag. Himla glad vi fick som vi ville.
 
 
Vi hann bocka av både bamse- och delfinshow, och safarituren som ju var avstängd på grund av åskan igår, lite mer spaning hos djuren och så några rundor i karusellerna. Jag har inte varit där sedan jag var liten, det ligger ju åt lite fel håll för oss som mest åker inåt och uppåt i landet från Oslo sett, men tacksam vi fick denna miniresa i slutet av semsetsern - barnen älskade det och speciellt bamses värd som hade nyöppning i år. Inte så stort så idag var det långa köer, men otroligt mysigt uppbyggt!
 
Vi rullade in här hemma igen för några timmar sedan. Barnen sover och jag ska gå nog gå upp och göra sällskap. Så trött.
 
6
Hanna Karlsson

Mysigt med besök på Kolmården!

Linda Cathrine Liljemalm

Mysigt! Jag är också riktigt förtjust i kolmården :)

Josefine

Jätte fina bilder! Hade tänkt åka dit iår men det får bli nästa istället, då har Melker hunnit bli ett år :)

Diana (La Madre)

Förresten, får jag bara fråga. Är du toppbloggare här hos Blogg.se? Hur kommer det sig att du syns på sidosplaten inne på Everyday på Blogg.se ? Bara undrar för att veta hur det funkar hos dom. :)

Svar: Ja precis! Jag är en av deras toppbloggare, är med i my everyday-gänget, så därför får jag synas där :)

Kramar!
Madeleines.se

angelicasvarld.blogg.se

Men va härligt det ser ut!!

Denise - Nybliven 2barnsmamma!

FIna bilder =) härligt med kolmården!

Annonsera här »