Med enkla medel

Sådär ett par efter alla andra, men hur fint är det inte med marmor? En skärbräda fick följa med hem då vi var på åpningsfest på vår lokala inredningsbutik. Perfekt både som inredningsdetalj och till servering.
 
 
Tycker det är SÅ viktigt att handla i lokala butiker som man ju så gärna vill ha i närheten. Med jämna mellanrum iallafall, inte bara för att alltså utan när man ändå ska ha något speciellt. Att Inte bara titta inom och shoppa online även om jag vet det är behändigt ibland. Tycker det är så synd att många stadskärnor blir mer och mer glesa då köpsenter och webshoppar tar över.
 
Och det där ogräset jag knipsar av då och då påväg hem. Älskar det. Där kan vi snacka om att piffa upp hemmet med enkla medel. Nu ska jag jobba på här hemma så att jag är redo för fotojobb på västkusten i övermorgon. Så kul!
 
 
4
Johanna

åhh, kan du inte berätta hur du gör ditt ris?? Jag har försökt några gånger hemma nu men får inte till det.. 😞

Svar: Vi köper sånt där sushiris som man ska tvätta och koka och sedan får det svalna innan vi formar, man kan ha nån sorts olja i vet jag men det funkar fint ändå tycker jag - är det att de faller i sär för dig? Prova koka en minut extra :)
Madeleines.se

Johanna Pettersson

Åh, va grym du är på att fota. Fantastiska bilder! Blir lite avis^^

Svar: Men åh, tack snälla!!
Madeleines.se

Janni

Tycker egentligen inte om Sushi men du får det att se såå gott ut!

Svar: Vad söt du är! Tack! :D
Madeleines.se

Martina - Mamma till Ella och Leo

Men gu!! Jag blir helt tagen av dina underbara bilder!! Så himla duktig!
Jag får kolla igenom ditt inlägg om redigeringstips igen 😃

Svar: Men hur fin är inte du? Tack!!
Madeleines.se

Annonsera här »