Som meditation

Sådär töntmatchig mor- och dotter nere i city. Och det bästa är ju att jag inte insåg det förrän vi kom ut. Gammelrosa tröjor och mörka jeans, haha, antar att jag var in the mood.
 
 
Så var mormor avvinkad igen. Vi följde med till tåget och det gör Lova gott att få vara ute och hitta på massa efter att vi sagt hejdå till familjen. Och att ha ett nytt datum att kunna räkna ner till. Plockade fram kalendern ikväll, pekade och vände blad vecka för vecka medan hon räknade. Så stor men ändå så liten, så mycket känslor och tankar i en sån liten kropp. 
 
 
Jag var ute och sprang sent i eftermiddags, totalt tomatröd och helslut efter 4km, haha, det känns så långt bort att jag sprang 1 mil förra sommaren. Men nu är jag igång sedan någon vecka iallafall, så nu kan det bara gå uppåt!
 
Löpning är lite som medination för mig har jag insett, eller raka motsatsen kanske, men just det där att sluta tänka, fokusera på andning - perfekt för en sån som mig, och inte minst att få rörelse i axlar och nacke, tror faktiskt aldrig att jag haft så lite ont som förra sommaren, så minst två turer i veckan är planen nu.
 
Har ni haft en fin helg? Nu sägs sommaren komma, jippi!
 
 
2
Annonsera här »