Sista septembersöndagen.

1, 2, 3, 4...
 
 
Kurragömma kom för att stanna. Helt klart favoriten utomhus hos våra två. Och kaotiskt rullanedförgräsplättochkrocka och liknande, förståss. Haha.
 
Soliga söndagar måste vara det allra bästa. Visst har ni hört uttrycket "ut på tur, aldrig sur" från någon norrman? Och det stämmer faktiskt. Söndagar är stora turdagen, alltså utflyktsdagen, då allt håller stängt och det är full familjefokus. Så, idag har vi hängt med bästa vännerna, pratat gemensamma resor och kommande sommarminnen - underbart!
 
7
Anna mamma till Vincent

Underbart höstväder! Stora barnen börjar bli nu. Stor kram

Svar: Verkligen! Båda två!! Förstår ingenting... :D
Madeleines.se

Frida

Så härligt! Vilket bra uttryck, ska också börja använda det!

Svar: Visst är det bra, och himla använt här ^^
Madeleines.se

Stina-Lee

Och som vanligt bjuds det på underbara bilder här inne! <3

Svar: Men fina du, ska du säga!! Hoppas allt är bra med er <3
Madeleines.se

Caroline - 4barns mamma utomlands

Åh så underbara bilder!!

Svar: Men tack snälla!
Madeleines.se

Frida

Så fina kläder dina barn har! Är pojkmamma och tycker det är så svårt att hitta fina kläder i de vanliga butikerna. Tips?

Svar: Tack snälla! Jag gillar neutrala och funktionella plagg, ull om vintern, Lions kofta är från Pompdelux och byxorna Nameit tror jag! Lovas tror jag faktiskt har HM från topp till tå här, handlar sällan där men hittade mycket fint sist! :D
Madeleines.se

Anonym

Underbara foton!!!!

Lovisa

Åh varför måste jag hitta din blogg lagom till att du ska flytta från Oslo! Så jag älskar och saknar den staden efter 4 år i den. Och Cocoa måste ha den godaste varma chokladen jag smakat. Fin blogg och så himla mysig å bra familj du verkar ha! :) Hare mys!

Svar: Åh så typiskt! Men jaaa, bästa chokladen jag druckit! 🙏🏼
Madeleines.se

Annonsera här »