Hej April

Och hejdå Mars. Här är ett litet axplock från instagram. År 2016 är det ju inte riktigt lov att ladda upp skruttiga mobilbilder i sociala medier längre, och definitivt inte på instagram där flödet ska vara rent och pent och helst med en röd tråd, haha, men jag försöker att variera mig med lite av varje, både från kamera, mobil och fotojobb och tänker det är mer jag spreta lite åt alla håll.
 
 
Ni hittar mig under @madeleineenglund.
 
Vaknade upp med stans tjockaste hals och tyngsta huvud idag. Känner det hänger nära över huvudet, men har lovat barnen att gå till den där stora lekplatsen vi inte varit på sedan förra sommaren. Så, korvgrill i solen här utanför och sedan beger vi oss. Har jag sagt jag älskar att plötsligt ha trädgård? Alltså, jag vet jag tjatar men vår är helt "instängd" så barnen kan gå ut hur som helst och det är ju SÅ lyxigt. Och för egen del, såklart, att bara kunna gå från inne till ute på 3 sekunder genom inglasade altanen. April och våren är strax här uppe i norr också, tjihooo, älskar den här tiden!
 
Fredagskramar!
 
 
1
Malin S

Älskar också att ha en "instängd" trädgård. Hur smidigt är inte det? Bara att släppa ut på grönbete och få annat gjort utan någon som ställer 200 frågor i minuten ;) Hahah...

Svar: Hahah men eller huuuur, helt perfekt! :D
Madeleines.se

Annonsera här »