Lookalikes

Sprang inom IKEA härom dagen för att köpa förvaringslådor till Lovas rum. Och så fick jag syn på denna i ögonvrån. Helt lik sjögräskorgen vi har från Bloomingville som är så poulär nu, men med mycket bättre stadga och mer jämn naturfärg. Och bättre pris. Tips!
 
 
Världens bästa farmor undrade om hon kunde få låna barnen idag. Och med en fortsatt hängig mamma kunde det ju inte komma mer passande. De är ute på landet och leker och spanar när farfar hugger ved och vi kan softa och kurrera här hemma. Saknar dom alltid i samma stund som dom åkt men vi ska beställa sushi här lite senare och bunkra upp med hemmakvällsgodis till ikväll.
 
Och så har jag fått vårda alla blommor lite, tagit skott från mina elefantöron och satt så att de ska få rota sig. Känner jag börjar bli duktig på det här nu ju. Eller, tycker att det är kul iallafall och det är ju det viktiga! Ingenting på avokadokärnorna ännu dock, men det kan ju ta lite tid.. hur går det för er andra som försöker odla?
 
 
3
Eleni

Åh, tack för tipset! Jag hade tänkt beställa de men nu kan jag alltså bara åka till IKEA. Tjiho! Dom är superfina! :)

Svar: Oh yes! Är mer förtjust i denna då den har mycket bättre stadga - så löp och köp :D
Madeleines.se

Anna

Hej!
Vad heter korgen?? Jag kan inte hitta den på hemsidan.. Ha en fortsatt fin dag :) /Anna

Svar: Hittar den inte heller, jättekonstigt! Och minns tyvärr inte då vi dragit bort lappen.. :/
Madeleines.se

Anonym

Jag hittade den som Flådis på IKEA!
Och tack för tipset, de var superfina, men känns de lite små? Tänkte om man skulle ha lego i den på golvet, så den inte ser för mesig ut om du förstår vad jag menar!

Svar: Åh så bra! Nja, det beror ju på hur mycket ni har förstås, men här hade den räckt till legot och de är väldigt tåliga tycker jag - vi har en tredje variant till Lions hela tågbana med alla tillbehör i trä, haha :D
Madeleines.se

Annonsera här »