Målarstuga

Det där när man plötsligt får feeling, rullar ut pappen och sliter fram möblerna som behövt en omgång med penseln en stund. Lion hjälpte med sin stol som fick ett nytt lager vitt på sig, som ni kanske ser på handen där, haha!
 
 
Och någonstans i mitten ser ni resultatet av pallen som hängt med i många år och som används till allt här hemma, men just nu aggerar den nog mest kökspall. Så fint att måla in saker i väggen tycker jag, alltså köra samma färg på vägg som på hyllor eller vaddetnukanvara - tips inte minst om man har små rum!
 
Näe, vilken kväll jag hade igår. Det bara sköljde över mig. Saknade min familj och mina vänner och kände mig som världens mest ensamma människa. Kanske det är vanligt i helt ny stad. För trots att vi flyttat tillbaka till samma land som båda våra familjer, så har jag ju faktiskt flyttat längre bort från min. Konstig känsla. Och så oslovännerna. Räknar ner dagarna till i Juni. Då, då då då, ses vi!!
 
8
Stugan på fjället

Du ta så fina bilder!

Sofie Hallgren

Gud vad du tar fina bilder! även av sånna här vardagliga saker, älskar det! Jag älskar din blogg! Kolla gärna in min om du har tid! Kram

Svar: Men tack snälla, glad jag blir!
Madeleines.se

Ida, Alnö

Vi flyttade hit till Sundsvall efter över fyra år i Malmö och jag hade det jättejobbigt första året! Saknade precis allt! Nu är vi inne på tredje året och tiden i storstan har bleknat till en ljuv dröm... Så det blir bättre?

Svar: Skönt att höra vi är fler! Eller alltså, du förstår hur jag menar, inte att du också kände dig ensam emellanåt men att det förhoppningsvis blir lättare med åren :)
Trivs ni ordentligt här uppe nu? Kram!
Madeleines.se

Anna mamma till Vincent och Alex

Det tar tid att få nya bekantskaper och vänner. Jag vet hur du känner. Jag har bott i Stockholm i 6 år och känner fortfarande att jag inte är stockholmare;). Länge sedan jag kommenterade men kände att jag vill stötta.Kram!

Svar: Tack Anna, och så himla roligt att höra från dig igen <3 Ups and downs, känns lite lättare nu igen men det är ju som du säger, det tar tid - tack för pepp! Kram
Madeleines.se

Johanna

Åh vilka mysiga bilder!! :)

Eleni

Åh, vet hur du känner... trots att jag bott i Sundsvall hela mitt liv och egentligen har de flesta nära. Även om min allra närmsta vän flyttade för flera flera år sedan. Konstigt nog har jag under de två åren jag varit hemma med barnen tappat kontakten med så många och har känt precis som dig av och till. Förstår att det måste kännas ännu tyngre att vara helt ny i en stad och liksom "bygga upp" ett nytt liv med nya bekanta. Jag pratade med Malin för ett tag sedan om en idé jag hade fått som du kanske också ville vara med på? Som en kul grej för att komma ut och träffa lite folk och göra något roligt :) Dra ihop ett gäng för en helkväll? Hör gärna av dig om du skulle vara intresserad :)

Katja Inga

fina bilder!

Liza

Kommer ni till Oslo på besök?!

Svar: Jaaaa! Men bara en snabbis för navnefest i juni, sen lite längre i juli är planen - hoppas ni är där då!
Madeleines.se

Annonsera här »