När det tar över

Hurra för fredag och uppigande bukett från mannen. Älskar såna här yviga, gröna saker, som påminner om något man plockat på ängen om sommaren.
 
 
Blev visst lite tyst här denna vecka. Hela gänget har varit småsjuka, men ändå sådär så det bara hängt i och aldrig brutit ut helt, och så har jag fightats med mitt panikångestmonster inombords. Suttit och spanat på hotell och flyg tur och retur Italien där jag ju vann plats i bröllopsworkshop med fantastiska tjejer denna helg. Men nej. Klarar inte och grät av bara tanken. Bättere lycka nästa år? Hope so!
 
Nu håller småtussarna på att packa sina väskor här, vi ska ut på landet hela gänget. Och tjuvspana på ett hus påvägen faktiskt, som det är visning på nästa helg och som ligger där ute. Fin fredag på er!
 
9
Emelie

Jobbigt med panikångest, vet inte om du har sökt läkare för det men det finns bra förebyggande medicin som hjälper bra. Hoppas det blir bättre!

Svar: Kram och tack! Inser jag behöver ta tag i detta på riktigt, det var värre än jag tänkt och kunde inte med att betala så mycket för resan när jag fick panik av bara tanken och förmodligen aldrig hade kunnat gå på det där planet.. :(
Madeleines.se

Mette

Flyger ju på onsdag till NY, tacka vet jag sobril :P

Svar: Ha såå mysigt!!
Madeleines.se

Emilie Levinsson

Vet ju inte riktigt om din panik känns som min, men det är så jobbigt med panikångest!:/

Svar: Ja helt fruktansvärt!! Mitt har kommit nu senaste åren, med barmen känns det som, stressiga småbarnsår kanske? Hoppas det blir bättre!! Kram <3
Madeleines.se

Emelie

Ska du inte följa med till Italien nu då? :) Ha det bra!

Svar: Nej sååå himla ledsamt! De är ju där nu, men jag klarade inte lägga så mycket på en resa jag förmodligen inte skulle klara att åka på, så jag hoppade av i sista stund :/
Madeleines.se

Anonym

Fobier är inte kul. Tråkigt att du inte kom iväg. Men visst var du och M iväg till solen när Lova låg i magen? Hur gjorde du då?
Kram
-Jenny-

Svar: Nej fy tusan och så blir man ju så arg och ledsen på sig själv!! Det stämmer, vi var ända borta i Karibien och hade det helt fantastiskt! Detta är något som kommit med barnen, och blev värre efter helt crazy resa med turbulens från Amsterdam för nått år sedan då jag tappade kontrollen helt och trodde jag skulle tuppa av.. Fy!

Kramar!
Madeleines.se

Anonym

Fobier är inte kul. Tråkigt att du inte kom iväg. Men visst var du och M iväg till solen när Lova låg i magen? Hur gjorde du då?
Kram
-Jenny-

Johanna

Åh härligt med att få blommor av mannen! :) Så fina bilder med, plockar fram det drömska i det vardagliga :)

Svar: Eller huuuur! Underbart!!
Madeleines.se

Emelie lundqvist

Ursch för den där panikångesten. När jag fick min depression och även ångestattacker fick jag medicin som hjälpte. Man blev trött men värt det. Om ni känner för att resa bort ett slag så kan ni ta tåget 16 mil norrut :) kram på er alla!

Svar: Jag har liksom varit så envis och tänkt att jag ska ju fixa mig igenom detta, men inser det kanske är dags att ta hjälp? Kram på er, och ja dags att komma uppåt nu snart!!
Madeleines.se

Madeleine

Jag har också haft sjuk ångest, just för att flyga. Har gått i samtalsterapi (KBT) hos en pilot, som är utbildad terapeut, sen i september och herregud som det hjälpt mig!! Har fått en helt annan syn på flyg överlag och är bara liiite nervös inför våran 8 timmars flygning till New York i maj.
Kolla upp om det finns något sådan i Sundsvall, för jag lovar dig, det är värt varenda krona! ☺️ Stor kram till dig!

Svar: Låter helt fantastiskt! Jag har lovat min mamma att gå i KBT nu, måste ta tag i detta för det känns som det bara blir värre och när det begränsar mig i livet är det dags för förändring!
Kramar och ha det sååå härligt i NY <3
Madeleines.se

Annonsera här »