Norra & Planer

Vi tänkte vi skulle avsluta påsklovet med årspremiär uppe på Norra Berget igår. Strålande solsken och så härligt här på  Söder, och så hoppade vi in i bilen och körde in som i en grå vägg av dimma där det var iiiiskallt. Haha, helt galet. Så vi gjorde jumping jax, lät barnen gå en halvrunda innan vi gav upp och hoppades på bättre lycka nästa gång.
 
 
Lion hittade en skvader, som är något hittepå djur de har här i Sundsvall och som är en blandning mellan kanin och fågel, i trä som någon hängt napparna om halsen på. Helt i chock. Hur kunde någon lämna dom där? Var de till honom? Haha, han är så rolig, tror aldrig vi kommer att få honom att sluta med nu vid 3 år ska vi göra ett försök..
 
 
Och så var det måndag och vardag igen. Fort går det. Igår ansökte jag faktiskt till att läsa några kurser på distans. Känns konstigt att sätta sig i skolbänken, iallafall mentalt, såhär snart 10 år senare, men det är dags nu känner jag! Det var liksom studier, husköp och såklart familj som lockade med Sverige och nu kan vi sätta bock på två av dom. Husletandet hoppas vi får fart i sommar och extra kul att vi letar lite runt samma område som våra vänner som nu bor på andra berget - iiiih så spännande!
 
7
Malins Blogg

Ja, snart är vi över på Mordor vi med, haha! Men kommer bli sååå bra när vi hittat rätt, både vi och ni ❤️ Längtar!!!

Svar: Haha ja helst helt intill! Och hoppas ju på lite ovanför mordor då 😂🙏🏼
Madeleines.se

Malin S

Du är ju alltid så sjukt snygg, människa!!!

Svar: Men tack, ska du säga!! <3
Madeleines.se

Hannah

Spännande med husletandet! Vi tittar och tittar i Karlstad....🙉
Ser fram emot att se om eran lilla klarar av att sluta med napp. Vi hade tänkt göra ett försök när hon fyllde 3 nu i mars men dröjer den lite pga lillasyster som har napp nu...😁

Svar: Men göööör ni? Åh, glad jag blir! Hoppas att ni hittar rätt <3
Alltså Lova var ju också helt nappgalen, men jag inbillar mig att plötsligt bara gick det fint att sluta? Minns inte, men Lion kom ju när hon var 2,5 och då var hon fortfarande tokig i dom, men sommaren efter vet jag hon var nappfri, så hoppas det kommer av sig självt, hur gör man annars liksom mer än att prova skära ned? Haha ja ja.. ^^

Kram, fick du tag på Erica? <3
Madeleines.se

Natalie

Sol eller inte så är det alltid så mysigt på Norra Berget! Extra härligt nu när de låtit några djur vara kvar även vintertid tycker jag :) Sedan att detta ligger nästan mitt i city är ju helt otroligt :)

Svar: Visst är det mysigt!! Alltid blivit minst ett par besök då vi varit uppe innan vi flyttade hit :)
Madeleines.se

Lina

Alltid lika härliga foton och trots dimma så ser det fantastiskt ut! Skulle vara jättekul om du ville dela med dig lite hur du redigerar dina foton. Du är alltid en så mjuk och härlig ton i dom :)

Svar: Tack snälla! Ja nu var det ju en stund sedan jag visade, så det kan jag göra :D Men generellt kommer mycket av det softa i att jag dels är glad i motljus, men också att jag nästan alltid drar ner de allra ljusaste tonerna i bilden :)
Madeleines.se

Caroline Kempe

Dimman gör ändå bilderna sådär härligt mystiska. Riktigt fina bilder (åter igen)!
Så roligt att du vill läsa igen! Vad är det du vill plugga för något? :)

Svar: Söt du är, tack! Jag vill läsa något inom kommunikation, marknad, design.... vi får se, men först behöver jag läsa några kurser för att kunna komma in så jag börjar där :D
Madeleines.se

Caroline Kempe

Dimman gör ändå bilderna sådär härligt mystiska. Riktigt fina bilder (åter igen)!
Så roligt att du vill läsa igen! Vad är det du vill plugga för något? :)

Annonsera här »