Regn & Yoga

Hej på er i regnet. Jag var ju tvungen att plocka med mig barnen upp till bebisarna igår, och lovade nog i ett svagt ögonblick att vi skulle skaffa ett lamm, haha, tur pappan drar ner oss på jorden.
 
 
 
Jahopp, så var det tomt hus. Känns alltid lika knäppt. Lova är hos grannarna och Micke och Lion är och kör farmor som varit så snäll och lånat ut sin bil till oss, så jag ska passa på att svida om till mina yogapanties.
 
Det var någon som undrade hur man kommer igång, och jag började helt och fullt efter Adriene och hennes 30 dagars start. Nu mixar jag lite, men hon är så söt och det är ju så smidigt att bara kunna knäppa på i vardagsrummet med en guide när man inte vet hur man ska göra i början - så jag tipsar vidare, det är så skönt, och riktigt jobbigt om man önskar det!
 
 
5
ajlimullersandvik.blogg.se

Gud så fin liten get! Jag vill så gärna ha en get ^^

Svar: Men eller hur, så söta!!
Madeleines.se

Else-Britt

Sötnosar är ni allihopa!

Svar: ❤️❤️❤️
Madeleines.se

Eleni

Jag hörde något om att det fanns lamm uppe vid Sidsjön bara förra veckan. Är sugen på en tur dit med barnen. Men vart exakt håller dom till? :D Haha.

Svar: Haha ja hur ska man förklara, men mellan hotellet och själva sjön liksom, på höjden ovanför gamla växthuscafet? (Hörde om det! Såå synd det inte finns längre!!) Vet inte vad det heter men det är ganska stor hage och svårt att missa när man går förbi - såå söta! 😍👌🏼
Madeleines.se

svensvensson.blogg,se

hej har följt din blogg länge och älskar dig men skulle du kunna vara snäll att skriva nått om min blogg? den heter i så fall svensvensson.blogg.se älskar dig ilysm

Natalie plus Co.

Åh! Jag började också med yoga i början av året och då också med Adriene. Hon är så go! Nu är jag helt fast :) Bästa träningen då man får in både styrka, andning, avslappning och strech :)

Svar: Men eller huuur, det är SÅ skönt - allt i ett liksom :D
Madeleines.se

Annonsera här »