V Å R

Att ta en tur upp till Norra mitt i vardagsstöket för att spana utsikten. Alltså, våååår. Längre dagar och att hänga ute om eftermiddagarna. Plus att vi såg första vitsipporna på gång upp utanför förskolan förrut - bara en sån sak!
 
 
Matchigt som vanligt, med skaljackor från Stormberg och skor från Viking.
 
Lova ville som oftast mest att vi skulle spana in i husen och se hur de levde förr i tiden. Jag vet en mormor hon kommer att hänga med på muséer framöver iallafall, haha. Annars då? Jag har ju dykt ned i studieböckerna igen för att läsa vid sidan av jobb, så två kvällar i rad har jag nästan somnat med böckerna vid näsan. Känner det blir en omställning med ännu fler bollar i luften en period, men samtidigt skönt att vara igång!
 
Nu har vi just nattat stans argaste lilla kille som vägrade borsta tänderna och blev helt galen, haha, my good. Märks att att någon blir 3 nästa torsdag ; )
 
1
JoannafrånFrankrike

Hej Madeleine! Blir så nyfiken - vad är det du studerar vid sidan av?

Ha det så bra alla fyra!

Svar: Men hej! Åh just nu är det bara lösa kurser för att komma in på utbildningen jag önskar, men planen är att nästa år läsa någon typ av marknadsföring/grafisk design som ju också är det jag jobbar med nu, få mer kött på benen i Sverige där möjligheterna utan vidareutbildning inte alls är lika som i Norge (jobbar ju fortfarande med norska kollegorna som frilans) :)
Stor kram!
Madeleines.se

Annonsera här »