What a Day

Vi åkte ju ut till landet i fredags och stannade visst ända tills idag. Lova sprang över grusvägen till grannbarnen mest hela helgen, Lion drog pappas gamla skottkärra och samlade och jag och Micke tog promenad i skogen över stock och sten. Underbart. Landade hemma igen förut och har haft en helt fantatisk dag inne i city också!
 
 
Glasspremiär på soldäcket var succé! Och så lekte vi en sväng i lekparken, men sprang hemåt igen ganska snabbt då det nästan kändes som sommar på våran baksida och alla satt i bara tunn tröja. Åh vad jag behövde denna helgen - fulltankad inför veckan.
 
Nu ska jag knyta ihop påsen med ett lugnt yogapass. Mmm, jag är beroende tror jag, det gör mig så gott både psykiskt och fysiskt och jag är så glad jag verkligen hittat min grej. Är det lika fint väder imorgon blir det löppremiär för i år också!
 
 
5
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

ser underbart ut

Svar: Verkligen!! Denna tid är min favorit :D
Madeleines.se

Lina

Barfotafötter, t-shirt och glass - är det inte vårtecken så säg!:) Förstår att du är fulltankad med energi!

Kom att tänka på en sak, säkert för att jag är så inne på namn själv för tillfället, men hur uttalar ni Lion? :) Är det som engelskans lejon eller en svensk betoning; Li-on?

Kram

Svar: Eller huuuur, nu kommer våren och värmen, helt fantastiskt!
Vi uttalar det svenskt, liksom Li-on med betoning och lite utdraget i :)

Kramar!
Madeleines.se

Sara Lyckeqvist

Yoga är något jag verkligen skulle behöva börja med.. kör du efter något speciellt program eller vad har du för upplägg?

Kram 😙

Svar: Yoga with Adrienne, på youtube - hon är supergulliga och enkel att haka på, jag började med hennes 30 days of yoga som visst gjorde mig frälst och nu kör jag lite varierande med hennes pass (hon har massa) eller bara fritt :D
Kram!
Madeleines.se

Malin (svim)

Det ser härligt ut =)

Elin

Alltså, jag tycker du (eller ni..) klär barnen så himla fint. Du får gärna skriva ibland var du handlar och sånt :)

Svar: Men åh tack, det ska jag bli bättre på :)
Madeleines.se

Annonsera här »