Gott nytt år!

Mot vänner för att fira in det nya året. Vi kör knytis 3-rätters med 3 familjer ute på landet. Helt perfekt. Kappan Lova har är fasters gamla så den har många år på nacken, men så himla fin!
 
 
Vilket år vi haft! Det började med en flytt över landsgränsen och 60 mil uppåt i landet. Svävade på alltnyttmolnet där i början även om det stundvis var tufft med saknaden efter våra närmaste. Sedan har det gått som i en lång bergochdalbana under året, full av toppar och dalar med känslor och tankar. Antar att det hör till när man är en riktig känslomänniska, men det är ju inte bara bara att flytta till en helt ny plats, långt ifrån där man är uppvuxen eller har bott hela sitt vuxna liv. Mitt i allt detta känns det ändå som att flytten är det bästa vi kunnat göra, inte minst för barnen, allt annat får liksom komma tids nog.
 
Nu blickar vi framåt mot ett spännande 2017, jag bara vet att det kommer bli vårat år på så många vis. Och såklart, tack alla nära och kära för året som gått!
 
Stor nyårskram på er allihop!
 
9
Anna-mamma till Vincent och Alex

Gott nytt år! Det är inte lätt att flytta till ett nytt ställe, det blir bättre med tiden. Kram

Svar: Kram och tack, din kommentar värmde <3
Madeleine Englund

Emma

Gott nytt år!

Anonym

💕💕💕💕

Izabella

Wooow! Sjukt fina bilder! <3

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så härligt :D. Gott nytt år :)

Evelina

Har ett önskeinlägg om att få se alla dina väggar med färgkoder till ☺ har precis skiljt mig och har en lägenhet att renovera. Älskar tonen du har hemma.

Evelina

Har ett önskeinlägg om att få se alla dina väggar med färgkoder till ☺ har precis skiljt mig och har en lägenhet att renovera. Älskar tonen du har hemma.

Svar: Men vad söt du är!! Tack! Och det vore en kul idé faktiskt :D
Madeleine Englund

Jessica

Hur var det att flytta rent juridiskt? Är det lätt att få jobb i Norge ? Jag funderar på att flytta dit då min pojkvän bor där.

Anonym

Hur är det att flytta rent juridiskt ? Är det lätt att få jobb i Norge ?

Annonsera här »